<(*_*)> Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam poszukuję dobrego headsetu do 200 zł. Zależy mi bardzo, żeby był podłączany tylko i wyłącznie przez 1 port USB i najlepiej podświetlane. Nie mam jak kupić osobno słuchawek i mikro. Z góry dziękuję za odpowiedź i od razu może żeby nie zakładać nowego tematu szukam również dobrej myszki do 100 zł również z fajnymi efektami podświetlenia. jedyne co znalazłem teraz to https://mediamarkt.pl/search?query%5Bmenu_item%5D=&query%5Bquerystring%5D=razer+kraken+usb jednak nie wiem czy są warte, aż takiej ceny. x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyrektor siur Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 a co ty k***a taki amerikano cygano ze piszesz headseta reszta to k***a polskie wyrazy ja polecam kraken chrome 7.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<(*_*)> Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Daj mi linka, gdzie kupię kraken chrome 7.1 za 200 zł. A nawiasem mówiąc nazwę wziąłem z youtube i myślałem, że tak się to nazywa, ponieważ jestem w tym zielony i chciałem zostać dobrze zrozumiany, niepotrzebnie się irytujesz. Pozdrawiam @Edit sorki wziąłem z "Twojej tuby" x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JEBANYKOZAK Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 hyperx cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski0202 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Chodzi Ci o to, ze masz laptopa z combojackiem? Co do myszki musisz podac chwyt, ale mysle ze poszukanie rivala 100 bedzie dobra opcja. (na xkomie czesto jest w promocji za stowke) steam: /awesomeplayer1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofnowak Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jest teraz w promocji ale za trochę więcej http://www.x-kom.pl/szukaj?q=rival_100 Słuchawki jeżeli masz jeden jack możesz kupić przejściówkę kosztuję grosze Polecane słuchawki! Superlux HD681Superlux HD669 - Mam polecam! HyperX Cloud I i Alpha i Stringer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinLaden. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Bloody G501, Bloody V8 /Edit. Dostalem kurasdasdsaa warna, bo polecilem sluchawki i myszke? Polecam kurasdfasaswa pierw wejsc w google, pozniej raportowac. Pozdrawiam idiodsaddsaow. Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ : - Kompletowanie pomysłu - 71% - Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5% - Strona - 0% - Forum - 0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.