Skocz do zawartości

Czarny ekran w oknie logowania

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Proponowałbym usunąć proces lola w menadżerze, często też tak miewam. 

Powód - za dużo razy chciałeś włączyć grę, przez co się duplikują i sprawiają sobie nawzajem problemy.

Wtedy powinno wyskoczyć mu powiadomienie o tym, że jeden proces jest już uruchomiony.

76561198169311417.png

Powód - za dużo razy chciałeś włączyć grę, przez co się duplikują i sprawiają sobie nawzajem problemy.

Ja w takiej sytuacji mam wyświetlany komunikat, który informuje mnie o tym, że próbuję włączyć drugi raz aplikację i zapytanie czy chcę zastąpić proces nowym.

Wydaje mi się, że przyczyny trzeba szukać gdzie indziej.

---

Skoro wcześniej wszystko działało to hmm, instalowałeś może coś istotnego w ostatnim czasie na komputerze? 

giphy.gif

Wtedy powinno wyskoczyć mu powiadomienie o tym, że jeden proces jest już uruchomiony.

To już zależy od jego procka ale fakt wyskakuje, choć nie zawsze, tak samo jest z chrome.exe jak zbyt dużo razy uruchomisz to występuje lag i proces jest w tle ale przeglądarki nie ma.

Ja w takiej sytuacji mam wyświetlany komunikat, który informuje mnie o tym, że próbuję włączyć drugi raz aplikację i zapytanie czy chcę zastąpić proces nowym.

Wydaje mi się, że przyczyny trzeba szukać gdzie indziej.

---

Skoro wcześniej wszystko działało to hmm, instalowałeś może coś istotnego w ostatnim czasie na komputerze? 

---

Spróbuj przejechać po kompie adwcleanerem moze jakis malware masz czy jaki cóś

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Czarny ekran w oknie logowania   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...