Kubaman Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Tak jak w temacie. Repair nie pomaga. Wcześniej wszystko działało. 누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어 I WANNA BE ME ME ME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 A deinstalacja i instalacja na "czysto" z usunięciem wszystkich plików i folderów związanych z Lolem? Jeśli nic nie pomoże to po prostu idź na stary klient, nowy jest jeszcze niedopracowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Raczej polecam reinstall i pozostanie przy starym kliencie na ten moment, moze tez ci brakowac sterownikow. Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilche Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Proponowałbym usunąć proces lola w menadżerze, często też tak miewam. Powód - za dużo razy chciałeś włączyć grę, przez co się duplikują i sprawiają sobie nawzajem problemy. Czerwone jest piękne! Kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Proponowałbym usunąć proces lola w menadżerze, często też tak miewam. Powód - za dużo razy chciałeś włączyć grę, przez co się duplikują i sprawiają sobie nawzajem problemy. Wtedy powinno wyskoczyć mu powiadomienie o tym, że jeden proces jest już uruchomiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Proponowałbym usunąć proces lola w menadżerze, często też tak miewam. Powód - za dużo razy chciałeś włączyć grę, przez co się duplikują i sprawiają sobie nawzajem problemy. Ja w takiej sytuacji mam wyświetlany komunikat, który informuje mnie o tym, że próbuję włączyć drugi raz aplikację i zapytanie czy chcę zastąpić proces nowym. Wydaje mi się, że przyczyny trzeba szukać gdzie indziej. --- Skoro wcześniej wszystko działało to hmm, instalowałeś może coś istotnego w ostatnim czasie na komputerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilche Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Proponowałbym usunąć proces lola w menadżerze, często też tak miewam. Powód - za dużo razy chciałeś włączyć grę, przez co się duplikują i sprawiają sobie nawzajem problemy. Wtedy powinno wyskoczyć mu powiadomienie o tym, że jeden proces jest już uruchomiony. To już zależy od jego procka ale fakt wyskakuje, choć nie zawsze, tak samo jest z chrome.exe jak zbyt dużo razy uruchomisz to występuje lag i proces jest w tle ale przeglądarki nie ma. Proponowałbym usunąć proces lola w menadżerze, często też tak miewam. Powód - za dużo razy chciałeś włączyć grę, przez co się duplikują i sprawiają sobie nawzajem problemy. Ja w takiej sytuacji mam wyświetlany komunikat, który informuje mnie o tym, że próbuję włączyć drugi raz aplikację i zapytanie czy chcę zastąpić proces nowym. Wydaje mi się, że przyczyny trzeba szukać gdzie indziej. --- Skoro wcześniej wszystko działało to hmm, instalowałeś może coś istotnego w ostatnim czasie na komputerze? --- Spróbuj przejechać po kompie adwcleanerem moze jakis malware masz czy jaki cóś Czerwone jest piękne! Kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.