TeoHD Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Siema Mam 18 lat i jestem w stanie pomóc Ci ze startem Twojego serwera. Moje doświadczenie uważam jakieś 8/10. Posiadam spore informacje o pluginach i ich edycji. Dla serwera mogę poświęcić bardzo dużo czasu. jeżeli poszukujesz takiej osoby pisz na e-mail: [email protected]. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
TheMajster Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Siema Mam 18 lat i jestem w stanie pomóc Ci ze startem Twojego serwera. Moje doświadczenie uważam jakieś 8/10. Posiadam spore informacje o pluginach i ich edycji. Dla serwera mogę poświęcić bardzo dużo czasu. jeżeli poszukujesz takiej osoby pisz na e-mail: [email protected]. Pozdrawiam Posiadasz sporo informacji o edytowaniu pluginów, coo? Tutaj żadne informacje Ci tego nie umożliwią, tylko znajomość java i bukkitapi. Masz 18 lat, a jak czytam to to myśle, że jakieś dziecko sie męczyło, żeby to napisać bo składa zdania perfekcyjnie. Na pewno na piszę do Ciebie, jak serwer będe miał robić pod 1 osobę. Nie polecam Odnośnik do komentarza
TeoHD Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Siema Mam 18 lat i jestem w stanie pomóc Ci ze startem Twojego serwera. Moje doświadczenie uważam jakieś 8/10. Posiadam spore informacje o pluginach i ich edycji. Dla serwera mogę poświęcić bardzo dużo czasu. jeżeli poszukujesz takiej osoby pisz na e-mail: [email protected]. Pozdrawiam Posiadasz sporo informacji o edytowaniu pluginów, coo? Tutaj żadne informacje Ci tego nie umożliwią, tylko znajomość java i bukkitapi. Masz 18 lat, a jak czytam to to myśle, że jakieś dziecko sie męczyło, żeby to napisać bo składa zdania perfekcyjnie. Na pewno na piszę do Ciebie, jak serwer będe miał robić pod 1 osobę. Nie polecam Dobrze, że Ty jesteś idealny. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Siema Mam 18 lat i jestem w stanie pomóc Ci ze startem Twojego serwera. Moje doświadczenie uważam jakieś 8/10. Posiadam spore informacje o pluginach i ich edycji. Dla serwera mogę poświęcić bardzo dużo czasu. jeżeli poszukujesz takiej osoby pisz na e-mail: [email protected]. Pozdrawiam wtf, dużo czasu? Też bym chciał mieć, a młodszy jestem a propos maturki nie piszesz czy czegoś tam? Odnośnik do komentarza
TheSulker Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ziomek bo ja potrzebuje technika na serwer skyblock 1,5,2. Potrzebuje dokladnie skryptow na chat :# Odnośnik do komentarza
TeoHD Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Siema Mam 18 lat i jestem w stanie pomóc Ci ze startem Twojego serwera. Moje doświadczenie uważam jakieś 8/10. Posiadam spore informacje o pluginach i ich edycji. Dla serwera mogę poświęcić bardzo dużo czasu. jeżeli poszukujesz takiej osoby pisz na e-mail: [email protected]. Pozdrawiam wtf, dużo czasu? Też bym chciał mieć, a młodszy jestem a propos maturki nie piszesz czy czegoś tam? No maturki nie piszę . Jestem w szkole zawodowej. Ziomek bo ja potrzebuje technika na serwer skyblock 1,5,2. Potrzebuje dokladnie skryptow na chat :# Odezwij się na e-mail [email protected] Odnośnik do komentarza
TheMajster Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Siema Mam 18 lat i jestem w stanie pomóc Ci ze startem Twojego serwera. Moje doświadczenie uważam jakieś 8/10. Posiadam spore informacje o pluginach i ich edycji. Dla serwera mogę poświęcić bardzo dużo czasu. jeżeli poszukujesz takiej osoby pisz na e-mail: [email protected]. Pozdrawiam Posiadasz sporo informacji o edytowaniu pluginów, coo? Tutaj żadne informacje Ci tego nie umożliwią, tylko znajomość java i bukkitapi. Masz 18 lat, a jak czytam to to myśle, że jakieś dziecko sie męczyło, żeby to napisać bo składa zdania perfekcyjnie. Na pewno na piszę do Ciebie, jak serwer będe miał robić pod 1 osobę. Nie polecam Dobrze, że Ty jesteś idealny. TO dobrze, że taki jestem, dziękuje Ci, że to zobaczyłeś Siema Mam 18 lat i jestem w stanie pomóc Ci ze startem Twojego serwera. Moje doświadczenie uważam jakieś 8/10. Posiadam spore informacje o pluginach i ich edycji. Dla serwera mogę poświęcić bardzo dużo czasu. jeżeli poszukujesz takiej osoby pisz na e-mail: [email protected]. Pozdrawiam wtf, dużo czasu? Też bym chciał mieć, a młodszy jestem a propos maturki nie piszesz czy czegoś tam? NIe każdy jest taki, żeby mature pisać, to jest nie potrzebne, wiekszość osób z maturami i studiami pracuje w biedronce na kasie. A osoby po technikum bez matury więcej zarabiają niż oni. Odnośnik do komentarza
TeoHD Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Siema Mam 18 lat i jestem w stanie pomóc Ci ze startem Twojego serwera. Moje doświadczenie uważam jakieś 8/10. Posiadam spore informacje o pluginach i ich edycji. Dla serwera mogę poświęcić bardzo dużo czasu. jeżeli poszukujesz takiej osoby pisz na e-mail: [email protected]. Pozdrawiam Posiadasz sporo informacji o edytowaniu pluginów, coo? Tutaj żadne informacje Ci tego nie umożliwią, tylko znajomość java i bukkitapi. Masz 18 lat, a jak czytam to to myśle, że jakieś dziecko sie męczyło, żeby to napisać bo składa zdania perfekcyjnie. Na pewno na piszę do Ciebie, jak serwer będe miał robić pod 1 osobę. Nie polecam Dobrze, że Ty jesteś idealny. TO dobrze, że taki jestem, dziękuje Ci, że to zobaczyłeś Siema Mam 18 lat i jestem w stanie pomóc Ci ze startem Twojego serwera. Moje doświadczenie uważam jakieś 8/10. Posiadam spore informacje o pluginach i ich edycji. Dla serwera mogę poświęcić bardzo dużo czasu. jeżeli poszukujesz takiej osoby pisz na e-mail: [email protected]. Pozdrawiam wtf, dużo czasu? Też bym chciał mieć, a młodszy jestem a propos maturki nie piszesz czy czegoś tam? NIe każdy jest taki, żeby mature pisać, to jest nie potrzebne, wiekszość osób z maturami i studiami pracuje w biedronce na kasie. A osoby po technikum bez matury więcej zarabiają niż oni. otóż to stary Odnośnik do komentarza
MistrzMaster Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 @TheMajster I vice versa, znam więcej osób które "pracują w biedronce na kasie" bez matury, niż takich z. Poza tym, jeśli ktoś nie potrafi zdać matury, to znaczy że ma coś nie tak z głową. Bot do gry NosTale: [bOT] NosBota 1.3v Odnośnik do komentarza
TeoHD Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @TheMajster I vice versa, znam więcej osób które "pracują w biedronce na kasie" bez matury, niż takich z. Poza tym, jeśli ktoś nie potrafi zdać matury, to znaczy że ma coś nie tak z głową. Mam nadzieje, że nie mówisz o mnie bo mam zamiar zdać mature tylko po szkole. Nie chce w wieku 19,20 lat prosić rodziców o pieniądze więc dlatego w planach jest liceum wieczorowe. Odnośnik do komentarza
Luxtorpedaa Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Skończymy już te gów** burzę. Szukam technika aby postawić profesjonalny serwer/serwerownie jestem doświadczony miałem parę serwerów. KLIKNIJ TUTAJ PO WIĘCEJ INFO Odnośnik do komentarza
TeoHD Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Skończymy już te gów** burzę. Szukam technika aby postawić profesjonalny serwer/serwerownie jestem doświadczony miałem parę serwerów. KLIKNIJ TUTAJ PO WIĘCEJ INFO Zgadzam się . Dodałem na STEAM Odnośnik do komentarza
Biter. Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.