Skocz do zawartości

Zapis aplikacji na karcie SD

Rekomendowane odpowiedzi

Tak z dupy ci nikt nie wymyśli tutorialu i rozwiązania nie wiedząc co masz za android. Tak normalnie i prosto się nie da. 

Masz fora xda, forum.amdroid.pl  POSZUKAJ SOBIE, to naprawdę nic nie boli, tylko stracisz godzinę może trzy na czytanie i szukanie rozwiązania. 

Najlepiej to kup aplikację w sklepie które to  robią lepiej na każdym prawie androidzie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Tak z dupy ci nikt nie wymyśli tutorialu i rozwiązania nie wiedząc co masz za android. Tak normalnie i prosto się nie da. 

Masz fora xda, forum.amdroid.pl  POSZUKAJ SOBIE, to naprawdę nic nie boli, tylko stracisz godzinę może trzy na czytanie i szukanie rozwiązania. 

Najlepiej to kup aplikację w sklepie które to  robią lepiej na każdym prawie androidzie. 

Chyba nie bez powodu piszę temat na forum. Szukałem dużo, ale mam kilka problemów. Jak przydzielić pamięć na karcie sd? Chodzi mi o to ile pamięci dla systemu plików FAT32 a ile dla ext3, mam kartę 16gb. I wg czy to są odpowiednie systemy? Ma być FAT32 i ext3 czy jakieś inne? 

2a0c2mq.png

A skąd ja mam wiedzieć, napisałem wyraźnie że trzeba znać wersję Androida, przerobić telefon na 99% zrobić ROOT czy odblokować go by cokolwiek zrobić. Do tego podstawy linuxa i montowania partycji  by edytować odpowiednio wpisy .    

Po co masz przydzielać pamięć karty skoro chcesz wykorzystać całą kartę, będzie taki system plików wymagany jaki w danym sposobie jest. 

Spełnij przynajmniej warunki podstawowe : ROOT telefonu i dopiero szukaj rozwiązania tylko dla TWOJEGO MODELU telefonu bo każdy model ma swoje. Oczywiście jeśli jest w ogolę możliwość to zrobić albo zrobić bez pomocy aplikacji. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Zapis aplikacji na karcie SD   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...