PomogeCixD Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Siema! Mam pytanie. Czy istnieje coś takiego jak fishbot, który łowi naciskając spację tak, jak wyświetla się to na czacie? Dziś na jednym z klasycznych serwerów metin2 jeden kolega pochwalił mi się, że ma fb, ale nie da. Jedynie powiedział, że fishbot został stworzony przez kogoś, kto nazywa się francoiz. Znalazłem coś takiego, ale on miał normalnego fishbota. Mówił też, że fishbot jest w języku angielskim. Myślicie, że to ściema czy może jednak ma bota, który działa na serwerze klasycznym metin2? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
PomogeCixD Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 ref Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Hoistone666 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 co znaczy na serverze klasycznym? Chodzi ci o PL'a ? Tylko Lucyfer Jestem Hujston Odnośnik do komentarza
R3public Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 co znaczy na serverze klasycznym? Chodzi ci o PL'a ?Chodzi o serwer prywatny ClassicMT2.Póki co nie ma żadnego takiego hacka, bo musiałby analizować to co jest napisane na chacie. Odnośnik do komentarza
VanEternal Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A panowie, widze ze jestescie obeznani w temacie classica, macie moze jakiegos dzialajcego mobber hacka? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.