Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 4s iOS 9.3.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy wiadomo coś komuś, czy na iPhonie jest możliwość oczyszczenia aplikacji z danych? Coś jak na androidach, że możemy oczyścić daną apkę ze wszystkich zapisanych na niej danych.

Wspomnę jedynie że odinstalowanie i ponowne zainstalowanie danej apki nic nie daje.

Opublikowano

W sumie to nie za bardzo działa system na tej wersji iPhone, ledwo zmieściłeś sie w wymaganiach. Swojego downgardowałem  przywracając kopię do starego.

;) 

Chyba tylko opcja wyzerowania wszystkiego w telefonie , w odróżnieniu od hard resetu zostaje to co masz zainstalowane tylko system jest świeżutki jak zaraz po resecie, to samo wszystkie aplikacje zainstalowane. 

Normalnie tylko przerobiony system to umożliwia. 

Spróbuj też aplikacją Battery Doctor.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Reinstal nic nie daje? Moze jakas synchronizacja z icloudem jest wlaczona. 

Brak synchronizacji z iCloud.

W sumie to nie za bardzo działa system na tej wersji iPhone, ledwo zmieściłeś sie w wymaganiach. Swojego downgardowałem  przywracając kopię do starego.

;)

Chyba tylko opcja wyzerowania wszystkiego w telefonie , w odróżnieniu od hard resetu zostaje to co masz zainstalowane tylko system jest świeżutki jak zaraz po resecie, to samo wszystkie aplikacje zainstalowane. 

Normalnie tylko przerobiony system to umożliwia. 

Spróbuj też aplikacją Battery Doctor.

Owszem, reset sobie radzi z tym - lecz szkoda mi non stop go resetować. Próbowałem również aplikacją Baterry Doctor, usuwa on wszystkie cache lecz nie z tej aplikacji.

Gdy tylko będę mieć więcej czasu, muszę znieść system do 9.3.2. Aktualny (9.3.5) zainstalowali mi w komisie podczas kupowania, a nie jestem wcale zadowolony z niego, ponieważ jest sporo aplikacji z którymi sobie mój iPhone nie radzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...