Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek FPSów w CS:GO

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ze mi fps'y spadły zawsze miałem po 250-300fps a teraz mam 60-150fps wie ktoś moze o co chodzi mam w ustawieniach zmienione na słuchawki

Mój komputer

Procesor- i5-4690k 3.50GHz

Karta graficzna- GeForce GTX 970

Ram- 8GB

graphic.png

Opublikowano

up

graphic.png

Opublikowano

wylacz hrtf w ustawieniach audio moze cos da :/.

A i czy masz aplikacje xbox czy cos takiego? (tylko na win 10)

mam ustawione na słuchawki mam xbox DVR wyłączone

graphic.png

Opublikowano

up

graphic.png

Opublikowano

masz właczone renderowanie wielordzeniowe?

tak 

zobacz ten filmik, tam masz parę sposobów https://www.youtube.com/watch?v=dkDBt3bRi1s&t=85s

Zobacz też czy w zasilaniu masz ustawione na wydajność

nic nie pomogło 

graphic.png

Opublikowano

up

graphic.png

Opublikowano

up

graphic.png

Opublikowano

Nie włączyłeś może jakiegoś zaawansowanego Antyaliasingu albo innej opcji graficznej?

przy kartach tego pokroju ta opcja praktycznie nic nie zmienia w csie, moze kilka fps mniej..

moze masz wlaczone oszczedzanie energii w ustawieniach, za wysokie temperatury i ci zbija taktowania, c**j wie

jeszcze mozesz miec jakiegos wirusa / jakas usluga systemowa ci zzera proca i stad takie fps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...