Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piłkarskie Szaleństwo! Konkurs - Czerwiec 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W tym miesiącu jest konkurs organizowany przez G1/K2 - Wszystko o piłce nożnej! Zasady są proste, aby wziąć udział w konkursie wystarczy stworzyć zdjęcie lub plakat o tematyce War Rock i piłka nożna oraz zamieścić

tutaj http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=60200&pid=558280&st=0entry558280

Trzy pierwsze prace najbardziej kreatywne i imponujące wygrają!

ZASADY:

1. Prace muszą być związane zarówno z WarRockiem jak i piłką nożną.

2. Można wykorzystywać screeny z gry.

3. Możesz edytować do woli całą zawartość!

4. Zrzuty ekranu / Zgłoszenia muszą być nowe nie zawierające żadnych znaków ze starej wersji WarRock'a.

5. Tylko jedno zgłoszenie na użytkownika.

NAGRODY:

Zostaną ogłoszone później! Sponsorowane przez PlaySpan! Pzdr

Źródło; Polskie Centrum FPS

Opublikowano

Musicie wytrzymać do wieczora :) . Wieczorem prawdopodobnie ma być patch i mają naprawić wszystkie problemy związane z dziszejszym eventem.

SzaKI O nagrodach nic nie wiadomo. Bo to ma być niespodzianka. Jeżeli coś będę wiedział to napisze. Pzdr

Opublikowano

vilczek ciekawe czy ty byś to wszystko opanował... To nie jest tak że cały warrock siedzi w pudle jednym wielkim i po prostu grasz a patch sam się wgrywa wycudowany w tym pudle bez wiedzy człowieka. To pudło musi by opanowane przez komputery i ludzi poprzez zaprogramowanie dodanie czegos wrzucenie nowej grafy napisanie jakiejś dll'ki albo zmodyfikowac jakiś plik albo bug w pliku i chyba wiadomo że nikt nie jest alfą & omegą żeby wszystko zrobic. Każdy popełnia błędy tak samo i K2/G1. Więc dajmy czas im żeby to wszystko zrobili do wieczora pewnie już to będzie opanowane. A jak ci się to nie podoba że K2 sobie nie radzi to nie graj w tą grę.

Tyle moim zdaniem.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Czlowieczku, nie zapominaj ze K2 zarabia ogromna kase na premium, g1 i innym, maja dosc czasu na sprawdzenie i opanowanie takichr zeczy zanim sie to stanie, wyobraz sobie sytuacje, zostal ci ostatni dzien premki, nie masz na kolejna, chcesz pograc, kupic px'y zanim premka sie skonczy, ale co? nie da sie, bo k2 w magiczny sposob znowu sie zj... nie dziala :) , oni czasu premki ci nie oddadza, nawet jak jest reset serwera moze zabrac ci 50% lvla i tez tego ci nie oddadza, wiec moim zdaniem, k2 robi wszystko co moze, tylko w zlym tempie, i tyle. Biorac taka kase powinni sie przynajmniej postarac zeby ich produkt byl dobry i niezawodnym a nei zbugowany od miesiecy i nikt z tym nic nie robi

Opublikowano

To z premką i 50% lvl to się zgodzę ale przecież nikt ci nie każe w to grac kupowac premek itp. Dobrze mówię ? to jest gra fre4play więc mogą sobie pozwolic na błędy. Jak to była by gra ala WoW gdzie się płaci pre-paid chyba co 3 miech 120zł z empiku to powinno byc 0 błędów itp.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Prawda jest taka, ze dzialac powinno, k2 mialo wiele wpadek, i nie potrafi zaradzic cheaterom, wiec czasami to jest poprostu meczace, sam wiesz jak jest na forum tutaj, co chwile nowy cheat, wiekszosc ludzi poprostu gra na cheatach i k2 juz dawno powinno sobie z nimi poradzic

Opublikowano

To nie tak łatwo poradzi sobie z cheaterami był już update z PB na HS i co? Gówno to dało bo potrzebny ył dobry detour i hack działał teraz do detoura potrzebny jest bypass raz dwa i coderzy rozgryźli to i powstał bypass i do nie go adresy a przez ten bypass Hshield jest to tylko małe nic. Nawet ja wprowadzę SACSP jekiegoś (SuperAntyCheatShieldPro) xD To i tak po max. miech pojawią się public hacki a potem vipy. Chociaż po częstych aktualizacjach bypassa i adresów mało czasu jest na wyciąhgnięcie adsów z eEHsvc.dll i uniemożliwia to robienie Vipów np. na ghbsy*** itp.

Więc moja rada przeciwko hackerom to bardzo częste aktualizacje HShield. Ale i tak chams będzie bo HS nie ma nic do tego tzn. do opcji D3D.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@up Vilczek

Nie ma takiej gry gdzie nie ma hackerow i boterow to jest niewykonalne wiec nie narzekaj

Jest takie powiedzenie "Ciesz sie z tego co masz."

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Ja nie mam żadnych problemów z grą i ogólnie to raczej działa. Trochę większe lagi są ale śmiesznie jest jak ktoś się pyta czemu przy obrazku broni je GW ^^

23400149.jpg
Opublikowano

Ja nie mam żadnych problemów z grą i ogólnie to raczej działa. Trochę większe lagi są ale śmiesznie jest jak ktoś się pyta czemu przy obrazku broni je GW ^^

Ja też nie mam problemów z grą. Tylko trochę lipa że bronie szybciej strzelają. A i wolno się granaty rzuca.

Opublikowano

Moim zdaniem powinni zbanować MPCforum i skończyłoby się chackowanie jebniętych na głowę Polaków co mają staty 20:1 i mówią, że nie mają chacków... Zbanowac MPCforum i nałożyć karę na nich

Opublikowano

Hehe zbanowac mpc nawet podstawy nie mają do tego czynu.

RMCF a nie można 10% zdjąc bo nie lubie miec % a za wyjaśnienie vilczkowi się należy ;P

1365881062-U68160.png

Opublikowano

z nagrodami napewno jakis real lub premka ;d

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free