Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup bety

DERODO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście bym nie kupował. Dostałem klucz i pograłem troszkę i przynajmniej wg mnie gra jest crapem, a żeby kupować Deluxe Packa za 80$ to lekka przesada. Gra miała być super hiper ekstra uber, a wyszło tyle, że questy to porażka, combat system też, a gra opiera się na zrobieniu daily i skończeniu grania na dany dzień, przynajmniej w tej Closed Becie. Nie wiem jak będzie na Open Beta, mam nadzieję, że o wiele lepiej, bo pokładałem w grze wielkie nadzieje.

Opublikowano

Osobiście bym nie kupował. Dostałem klucz i pograłem troszkę i przynajmniej wg mnie gra jest crapem, a żeby kupować Deluxe Packa za 80$ to lekka przesada. Gra miała być super hiper ekstra uber, a wyszło tyle, że questy to porażka, combat system też, a gra opiera się na zrobieniu daily i skończeniu grania na dany dzień, przynajmniej w tej Closed Becie. Nie wiem jak będzie na Open Beta, mam nadzieję, że o wiele lepiej, bo pokładałem w grze wielkie nadzieje.

Oj mało poznałeś grę albo się w nią nie zagłębiałeś ... system challenge masz + dungi i dodatkowo potem kolejny tryb dunga jako mobek który też opłaca się robić ... triale/craft (nie mówię tu tylko o tym pod V) ... PvP/GvG (na CBT2 również dostępne) ... frakcje która każda ma po 8 rank chyba ... a wbicie pierwszej to około 3 dni ... masz system PK który również jest dość spoko :D chociaż jak trafisz na NCP z 70lvl który Ciebie bije to już przestaje być fajne ... nie zapomnijmy że równie dobrze możesz iść na Shrine Hell mode z eq na jakieś 45K wtedy jest też sporo zabawy :D i da się to przejść tylko że jest trundo ... (ludzie wołają 70k+) ... ogólnie jak chcesz kupić to kup pierw ten najtańszy a potem jak Tobie się gra spodoba ulepsz go na lepszy/najlepszy.

Opublikowano

Oj mało poznałeś grę albo się w nią nie zagłębiałeś ... system challenge masz + dungi i dodatkowo potem kolejny tryb dunga jako mobek który też opłaca się robić ... triale/craft (nie mówię tu tylko o tym pod V) ... PvP/GvG (na CBT2 również dostępne) ... frakcje która każda ma po 8 rank chyba ... a wbicie pierwszej to około 3 dni ... masz system PK który również jest dość spoko :D chociaż jak trafisz na NCP z 70lvl który Ciebie bije to już przestaje być fajne ... nie zapomnijmy że równie dobrze możesz iść na Shrine Hell mode z eq na jakieś 45K wtedy jest też sporo zabawy :D i da się to przejść tylko że jest trundo ... (ludzie wołają 70k+) ... ogólnie jak chcesz kupić to kup pierw ten najtańszy a potem jak Tobie się gra spodoba ulepsz go na lepszy/najlepszy.

Być może. Miałem dość po tych questach, które opierały się wyłącznie na chodzeniu od NPCa do NPCa i klikaniu F i Spacji. Te questy to po prostu jakaś porażka. Combat system jest tak beznadziejny, niby możesz wybrać nontarget, ale ten nontarget to taki nontarget, że jak obróciłem się o 90 stopni celownikiem to nadal mogłem używać skilli na targecie :') W dodatku animacje, które są w grze to jeszcze większa porażka, postacie chodzą jak pijane, skille też pozostawiają wiele do życzenia. PvP trwa w nieskończoność i jest tak niezbalansowane, że to aż śmieszne. Occultist stoi sobie w miejscu, bez animacji użyje sobie w dobrym momencie skilla, który zmienia cały DMG przyjmowany na heala i potem pierdyknie w ciebie swoim całym combo i leżysz. A content do roboty może i jest, może zbyt mocno to oceniłem, z tym, że w wielu grach masz tego contentu nawet więcej z lepszą mechaniką gry. W dodatku wydawca to my.com, więc gra upadnie szybko, bo już widzę co zrobi z Revelation. Dokładnie to samo co ze Skyforgem i jestem o tym przekonany na 100%. Osobiście zmieniłem Revelation po tych paru dniach gry na Black Desert i nie żałuję ani trochę, przynajmniej nie muszę patrzeć na brzydkie animacje, nie muszę męczyć się z tym systemem combatu i mam dokładnie tyle samo contentu, a nawet więcej. Grind mi nie przeszkadza, w dodatku jaka gra się teraz na nim nie opiera. Robienie codziennych daily to także grind :)

Opublikowano

Wydaje mi się ze kupowanie "bet" do gier które później mają być f2p to trochę bezsens, ale jak chcesz przestestować zobacz czy kod MYHOLIDAYS2016 jeszcze dziala, dawali go na facebooku (sam tym kodem aktywowalem, ale jak narazie walczę z supportem o naprawienie występującego blackscreena i przechodzeniu gry w stan "brak odpowiedzi" po wybraniu serwera, więc jeszcze nie grałem niestety ) 

Opublikowano

Nie ma co kupować, łatwo jest o zdobycie kodu umożliwiającego dostęp do bety.
Aktualnie gra leży i kwiczy jeżeli chodzi o tłumaczenie, chociaż też nie jest aż tak tragicznie. Najciężej jest przejść ten wczesny etap gry, ponieważ dopiero później wszystko nabiera dynamiczności i pojawia się większa chęć do gry.

Największym minusem jest też to, że nie ma tych patchów, dla których ja, zainteresowałam się wersją CN, a mówię tutaj przykładowo o systemie prywatnych domów. :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...