Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 5 - obecne działanie systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

pytanie kieruje głównie do użytkowników iPhone'a 5, otóż znajomy planuje zakup tego urządzenia, chciałbym się spytać jak obecnie wygląda kultura pracy na tym urządzeniu, czy aplikacje jak i sam system(iOS 10.2) działają w sposób prawidłowy ? (nie muli itd)

Bardzo proszę o opinie, DeQUK

CAMDNAx.png

Opublikowano

Witam, 

pytanie kieruje głównie do użytkowników iPhone'a 5, otóż znajomy planuje zakup tego urządzenia, chciałbym się spytać jak obecnie wygląda kultura pracy na tym urządzeniu, czy aplikacje jak i sam system(iOS 10.2) działają w sposób prawidłowy ? (nie muli itd)

Bardzo proszę o opinie, DeQUK

Ja właśnie wczoraj zamówiłem, dzisiaj mi już dojdzie. Na youtube anglojęzycznym jest dużo porównań IOS'ów na iPhone 5, gdzie wszystko działa porównywalnie do pozostałych iOS'ów. Myślę, że pomimo wieku nadal dobry jest ten telefon.

#Edit

Dodam jeszcze, że jeżeli ktoś kupuje taki telefon to najczęściej jest zmuszony do wymiany baterii, bo poprzednia jest po prostu słaba. No chyba, że kupuje nowy, ale nie widzę sensu kupowania nowego iPhone 5, skoro i tak za rok wyjdzie IOS 11 i nie będzie dalej wspierany.

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

Ja osobiście proponuję Ci 5s, jest to ogromny skok względem 5, a różnica w cenie nie powinna być duża.

Pytanie kieruje w imieniu kolegi, a dla niego ta różnica jest bardzo istotna.

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...