Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfire - Wyrzuca z Gry

ProKoksu99%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przepraszam od razu, że taki temat i w tym miejscu, chociaż nie wiem czy do dobrej grupy go dodałem, ale mniejsza, przejdę do rzeczy.
Od jakiegoś czasu mam bardzo dokuczliwy problem, otóż jak wchodzę do gry, to po kilku minutach wyrzuca mnie na pulipit bez żadnego komunikatu, różnie, to bywa, raz podczas gry, raz w lobby, albo i od razu przy logowaniu, próbowałem reinstall zrobić, ale wyskakują jakieś błędy dotyczące Virusów ze strony avasta i to ignoruje, i także jakieś komunikaty negatywne podczas patchowania, więc tez to ignoruje ponieważ gra się włącza bez problemu, i wszystko działa, tylko po prostu nie da się nic zrobić bo po kilku minutach 1-10 min, wyrzuca mnie z gry, nawet nie można ukończyć danej mapki ;/ Proszę o pomoc i wyrozumiałość, ponieważ wróciłem do tej gry po długiej przerwie i mało co ogarniam. Dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...