Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, Czarny ekran

Sozter55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam oto taki problem pracuje w Austrii mam internet radiowy z drei i w polce w domu mam internet z orange.

Problem jest taki ze pobralem gre H1Z1 tutaj w Austrii i po odpaleniu gry pojawia mi sie czarny ekran i po 30 sekundach zamyka gre. Myslalem ze cos nie tak z updatem od nich i trzeba czekax na fix czy cos. Ale wrocilem do domu teraz na swieta i zapomnialem ze mi nie dzialalo i uruchomilem dalem start i na internecie z orange odpalilo sie bez problemu a tutaj nie chce mi dzialac. Wylaczalem zapore systemu wylaczalem antywirusa i dalej to samo skanowalem pliki wszystko okej. Jesli ktos ma jakis pomysl bardzo bym prosil o pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano

PC ten sam czy w Austrii masz inny? Inne gry działają normalnie czy tylko h1z1 nie działa?

Może to kwestia ustawień?

• Przejdź do plików gry.
  • Otwórz plik "Useroptions".
  • Podmień sobie linijki podane poniżej.

[Display]
FullscreenRefresh=0
Maximized=0
FullscreenWidth=1366
FullscreenHeight=768
WindowedWidth=1366
WindowedHeight=768
Mode=Windowed
FullscreenMode=Fullscreen
HDPixelPlus=0.750000

[Rendering]
EffectsQuality=1
OverallQuality=-1
TextureQuality=1
ShadowQuality=1
FloraQuality=1
RenderDistance=1138.000000
UseDepthOfField=0.000000
Gamma=0.000000
MaximumFPS=-1
UseLod0a=0
Smoothing=0
SpeedTreeLOD=0
ModelQuality=1
FogShadowsEnable=0
AO=0
InteriorLighting=0
VerticalFOV=74
LightingQuality=0
ParticleLOD=0

Opublikowano

To jest laptop. sorki moglem napisac ale tak to ten sam wszystko to samo tylko internet inny podmienie to co wyslales i zobacze.

Nie nic to nie dalo. To nie jest mi sie wydaje kwestia ustawien tylko internetu. To tak jak by mnie ten internet blokowal czy cos :/ ktos ma moze pomysl co wylaczyc w ustawieniach internetu?

Opublikowano

jestem normalnie online teraz gram z kolega np w gta 5 online ale zauwazylem jedna rzecz z tym internetem zwiazana ze jak jestem zalogoany na steam to czesto mi internet na moment rozlacza a jak nie zaloguje sie do steam to np grajac w lola czy metina 2 nie bedzie mi neta wywalac. Jestem polaczony przez WIFI jutro kupie kabel i sprobuje przez kabel sie polaczyc i zobacze co bedzie sie dzialo. jesli ktos ma jeszcze jakies pomysly czekam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...