Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie internetu poprzesz wejście na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy możliwe jest do że gdy wchodzę na prywatny serwer WoW'a (Firestorm Servers dodatek Legion) za każdym razem teraz już trzeci raz wywaliło mi neta tak że musiałem przywracać system bo bez tego nie miałem neta. Czy możliwe jest również to że jakoś tak ustawili że gdy tylko zaloguje się z mojego IP żeby odcinało mi neta czy raczej nie możliwe i to tylko zbieg okoliczności że tak się dzieje? niech ktoś przetestuje i się pochwali czy mu też wywali neta :D

Opublikowano

Tak jest to możliwe, Firestorm ma zmodyfikowanego klienta, który może nie być, że tak to ujmę kompatybilny z twoim komputerem (nie znam się na tym) i skutkiem tego jest właśnie utrata internetu. Spróbuj wyłączyć firewalla, ogólnie antywirusa.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ogólnie nie mam żadnego antyvirusa na komputerze może to jest przyczyną po godzinie grania na ich serwerze po prostu od neta mnie odcina i dopóki nie zrobię przywracania systemu albo formatu to ten internet mi się nie przywraca sam ;p

robiłem już 3 formaty żeby się upewnić czy to na pewno przez firestorm'a i jest to przez ich serwer nic innego na świeży po formacie komputer nie instalowałem niezłe jaja :D

Edytowane przez Makyura