Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - nie mogę grać online

gimp30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zakupiłem dzisiaj Fife 17 na ps4 lecz nie mogę połączyć się z serwerami EA po takiej próbie odrazu wyskakuje komunikat ,że nie udało się połączyć z serwerami. Mam wykupione PS+ konsola podpięta do routera za pomocą kabla dodam ,że w BF1 mogę grać cały czas normalnie przez internet co zrobić ?

Opublikowano

Yyy...

Nie wiem jak w BF, alee w Fifie jest zabezpieczenie przed dziećmi, ze do chyba 16 lat nie mogłeś grać przez neta, bynajmniej kiedyś tak było.

Opublikowano

A może to byc tak, że to mój dostawca internetu mi cos zablokował? Moze zadzwonic do nich i o to zapytac. Nawet support EA tak napisał dla jednego gościa wiec może coś w tym jest.

Opublikowano

Nic próbowałem sam nic nie dało zadzwonilem do dostawcy i też nic nie dalo wgranie nowej konfiguracji do routera

Opublikowano

@oski0132 dobra wielkie dzieki ze chcialo ci się mi choć trochę pomóc udalo się naprawic zadzwonilem do nich jeszcze raz i znow cos tam naprawili i juz działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...