Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką gre polecacie?

xSakuraxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym napisać ,że jeśli temat jest w złym dziale prosiłbym o jego przeniesienie a nie usunięcie.

Witam ,chciałbym pograć w jakąś ciekawą grę jednak nie mogę znaleźć niczego konkretnego dlatego kieruje swoją prośbę do Was forumowiczów.

Interesują mnie gry :

-Gangsterskie osadzone najlepiej w latach 60

-RPG , coś typu Gothic

-wojenne typu Medal of Honor , Cod 2

-ew. ciekawe ale to naprawde godne polecenia mmorpg

Specyfikacja mojego PC:

-Karta graficzna 2GB GeForce GT 630

-Ram 8GB

-Procesor Intel pentium 4 CPU 3.00Ghz 2.99 Ghz (niestety słabiutki)

-Windows 7 64 bit

Gry które przeszedłem tego typu to :
Mafia 1-2 ,Gta vc,sa,4,5 ,Gothic 1-4 ,cod 2 i 4 ,Risen 2 ,assasin creed 2 , max payne 2 z mmorpg grałem w : metin2 ,silkroad ,lol ,i sporo tych polskich wg. mnie lipnych mmorpg

Z góry dziękuje za pomoc . Pozdrawiam

Opublikowano

Ja bym z gier polecał całą serię Mafia ponadto warte uwagi jest również Saints Row również cała seria od początku, jednakże ostatnia część nieco mnie nie przypadła do gustu.

Opublikowano

@up 

Mafia 3 po oglądanych gameplayach nie przypadła mi do gustu ponadto mój pc tego nie uciągnie ,w Saint's Row 2 grałem zawiodło mnie sterowanie które było bardziej sztuczne niż twarz Ani Rubik ^^ jednak sprawdze pozostałe części tej zacnej gry 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...