Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pare pytań

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, zagrałem dzisiaj w CA po baaaardzo długiej przerwie i widzę, że sporo się zmieniło.. Mógłby mi ktoś przybliżyć mniej więcej listę istotnych zmian? Słyszałem, że nie ma już speców i flame'a a może jest coś zamiennikiem? 

PS. Może coś zagramy?  ;)

Opublikowano

Siemka , zmieniło się całkiem wiele np usunięto ulepszanie broni, umiejętności , pełno jest eventow (nexon potrzebuję hajsu) nie można szybko kucać , jak wspomniałes nie ma jako takich specow (są tylko postacie nieco ulepszone). Pełno nx kidów.

Jak chcesz pograć to z miłą chęcią Pisz na PW .

Opublikowano

To jeszcze zapytam przy okazji. Wszystkie bronie specjalisty zostały usunięte na stały i nie ma możliwości zdobycia ich z chociażby skrzynki? Dlaczego zostały usunięte? Tak samo co stało się z umiejętnościami typu dalekiego rzutu granatem itd?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

To jeszcze zapytam przy okazji. Wszystkie bronie specjalisty zostały usunięte na stały i nie ma możliwości zdobycia ich z chociażby skrzynki? Dlaczego zostały usunięte? Tak samo co stało się z umiejętnościami typu dalekiego rzutu granatem itd?

Można zdobyć działko ze skrzynki , o innych broniach nic mi nie wiadomo raczej nie , zostały usunięte ze względu na wielki płacz na forum CA , umiejętności usunieto ze wzgledu na czeste bugi. Tyle wiem o abilitkach.

Opublikowano

po tym co zrobili przez ostatnie 2 lata szkoda odpalać combata,lepiej grać w cs z hakerami albo w lola dla relaksu jak w combata ze zjebaną mechaniką i usuniętymi specami którzy wyróżniali ta grę pośród innych nawet z lepszą grafiką

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Wielka szkoda, że usunęli Speców to dawało tej grze swój urok.. heh pewnie płaczki ze słabymi kompami truły dupe nexonowi by usunął flame'a bo im lagowało  :v  :v

@lordloguin

No niestety, pełno NX kidów  B)  :v

@Kokos9090

To ja już wole grać w Combata niż w to co napisałeś..  :)

Opublikowano

Ja tam zacząłem ostatnio grać i jest całkiem spoko. Co prawda nieco gorzej z expem, bo kiedyś leciało się na hq i w niecałe 10 minut ponad 1k expa. Inny urok gry niż kiedyś, ale nie ma aż takiej tragedii. ;)

Opublikowano

Ja tam zacząłem ostatnio grać i jest całkiem spoko. Co prawda nieco gorzej z expem, bo kiedyś leciało się na hq i w niecałe 10 minut ponad 1k expa. Inny urok gry niż kiedyś, ale nie ma aż takiej tragedii. ;)

Dokładnie, nie ten sam urok co kiedyś ale i tak gra się całkiem przyjemnie :)

Opublikowano

Jak malo expa ? Ja majac LTC5 w 2 tygodnie wbilem COL2 +50% grajac same S&D na 100%exp passach... Srednie dostawalem po 3,5-5k expa za gre :) A juz nie mowie i tym jak teraz w sylwestra byly bonusy expa i gp od nexona to ponizej 25k  za S&D nie dostawalem :D

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Jak malo expa ? Ja majac LTC5 w 2 tygodnie wbilem COL2 +50% grajac same S&D na 100%exp passach... Srednie dostawalem po 3,5-5k expa za gre :) A juz nie mowie i tym jak teraz w sylwestra byly bonusy expa i gp od nexona to ponizej 25k  za S&D nie dostawalem :D

Z bonusami tak, tylko policz, że dostajesz tyle expa za jakiś dłuższy czas gry. Teraz jedynie można dostać dość sporo jak jest zwiększony exp, bo za ponad 1h gry (eli pro, tylko noże i na serwerze vip) leci średnio koło 35-45k. Kiedyś za samo hq, które z ogarniętym teamem grało się koło 8-9 minut leciało ponad 2k bez żadnych eventów i większych exppasów.

combat upadł a bez speców i tak serwery niedługo padną,już niczym nie przyciąga:P

W sumie też myślałem, że tak jest, ale zauważyłem, że sporo gra weteranów z wyższymi rangami, no i w sumie w weekend na 1 serwer nie da się wejść, bo jest full, więc i tak nie ma tragedii.

Opublikowano

Kokos9090 pierdzielisz głupoty aż się słuchać nie chce serwery upadna i tak niedługo informacje masz z kosmosu to że usunęli turrety bdb bo chociaż nie masz jak campić na górze z turretami i medami przez wszystkie rundy ludzi tylko i wyłącznie przybywa weekend a nawet w normalny dzien global fulll vip też bardzo sporo  więc co ty wgl człowieku gadasz i po 2 jak możesz porównywać csa i combata jak to 2 różne gry mam csa mam warrocka mam combata grywam w bf1 bf4 calle etc co się da i tych gier wgl nie można porównywać i mówić że coś jest słabe bo coś usunęli. :) Gram w tą gre bardzo długo kilka ładnych lat i zmiany jakie poczynili są na + jedynie do czego mogę się doczepić że nie doceniają ludzi którzy wspierają ich gre w postaci nx bo dają tylko graczą co nie wydają. A dla tych co wydają spore pieniądze nie dają nic. I drugim - jest to że dają gold bronie do kupienia gdzie teraz sporo ludzi to właśnie nx kidy :) To tyle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...