Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać na modach przy 1 gb ramu (duze paczki)

Halk6000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- witam w tym poradniku chcę się podzielić najnowszym odkryciem dzisiaj jak grałem z kuzynem to odkryłem

nieprzedłużając zaczynam

otusz jeżeli chcecie grać na słabych pc mając duże paczki nic prostrzego teraz to możliwe !

1 zmień rozdzielczość ekranu do najniższej jaką możesz ustawić wtedy komputer jest oszukany i nie myśli o grafice aż tak bardzo

co daje dobre wyniki w wczytywaniu modów i graniu na serwerach z modami

a w mc masz nadal dobre wyniki graficzne bo grafikę masz tą  samą (jak zmienić grafikę ?)

prawym na (ekranie startowym) pulpit personalizuj/rozdzielczość ekranu lub rozdzielczość ekranu i tam macie opcje zmiany mniejsza np. 800 na 1024

po grze można przywrócić ustawienia startowe tak że grafika będzie i rozdzielczość ta sama co wtedy ( zmiany odwracalne)

obecnie na 1 gb ramu kuzyn grał z modami 49 -do 62 rozrasta się wyniki wiarygodne sprawdź , jeżeli po zobaczeniu będziesz widzieć poprawę

zostaw lika to mnie motywuje do tworzenia takich materiałów

poradnik stworzony i mający pomysł mnie; zakaz pisania podobnego na mocy praw Autorskich

można rozpowszechniać jako poradnik mój a nie kogoś innego można polecić go jako pomoc przy modach  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...