Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się robić taki serwerek?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio jest jakiś hype na te serwery. Zaraz wypali się easyhc i będą survivale 1.10 i znowu jak będzie 1.14 to ludzie będą na 1.10... (moja teoria)

@topic

Nie, już się nie opłaca - za dużo serwerów. Chyba, że "wyskoczysz" z czymś nowym i niesamowitym :D.

...

Opublikowano

Ostatnio jest jakiś hype na te serwery. Zaraz wypali się easyhc i będą survivale 1.10 i znowu jak będzie 1.14 to ludzie będą na 1.10... (moja teoria)

@topic

Nie, już się nie opłaca - za dużo serwerów. Chyba, że "wyskoczysz" z czymś nowym i niesamowitym :D.

Hmmm.... Teraz tak sobie siedzę i myslę na serwerm lobby 1.10 także z trybem Survival i PvP :)

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca bo wbrew pozorom dużo takich serwerów nie ma bo wszyscy uporczywie trzymają się zbugowanego 1.7.2. Sama wersja nie rozwiąże problemów, serwer musi też coś oferować żeby przyciągnąć graczy na dłużej.

Gość Marichcje
Opublikowano

Według mnie musisz mieć dobry pomysł i reklamę. Bez tego się nie opłaca, a z tym na pewno coś wypali. 

Opublikowano

Jeszcze troche 1.10 będzie jak 1.7 bo powstanie na 1.10 dużo serwerów i jak będą nowe wersje to już nikt nie stworzy serwera na np 1.13

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

Jeszcze troche 1.10 będzie jak 1.7 bo powstanie na 1.10 dużo serwerów i jak będą nowe wersje to już nikt nie stworzy serwera na np 1.13

@topic

Nie nie, ludzie dalej będą siedzieć na 1.7 gdy będzie 1.13/1.14, spokojnie! ;)

Upośledzenie nie znika aż tak szybko, minęły dopiero 3 lata!

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...