Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jaxoKZD.png

WSTĘP

HellMice to prywatny serwer gry Transformice, różni się tym, że na start otrzymujemy 320 poziom (przy czym możemy odblokować wszystkie umiejętności), oraz dostajemy 1000000 truskawek i serków - jest to waluta w sklepie, dzięki której możemy kupić strój dla naszej myszki. Serwer dopiero co się rozwija, więc na start nie będzie dużo graczy, ale mamy nadzieje, że kiedyś to się rozrośnie.

POMOC

Postacią sterujemy za pomocą strzałek, lub WSAD. Jeśli jesteś myszką szaman pomaga Ci zebrać serek, a potem dojść do norki budując deski, pudła czy nawet piłki. Jeśli jednak jesteś szamanem pomagasz myszką. Budować możesz za pomocą kliknięcia na obiekt, przesunięcia go na dane pole, i potem przytrzymania przycisku myszy. Jeśli chcemy aby obiekt przyczepił się do tła musimy nacisnąć B, a aby się przyczepił do obiektu musimy nacisnąć C. W HellMice mamy ułatwione zdobywanie statystyk do profilu. Jeśli chcesz dołączyć na Polski serwer wybierz polską flagę, a następnie załóż konto.

INFORMACJE

>> Wersja gry: 1.352

>> Serki na start: 1000000

>> Truskawki na start: 1000000

>> Link do gry: http://hellmice.com/

>> Link do pełnego ekranu: http://hellmice.com/full.html

STAFF

Dani - Menadżer Gry
Ally - Menadżer Gry
Miauwow - Menadżer Gry 
Deea - Menadżer Gry
Mady - Menadżer Gry

Serdecznie zapraszamy!
Edytowane przez Szel
Opublikowano

Ta gra nie jest zbyt popularna na naszym forum ale życzę powodzenia z projektem. Ogólnie polecam osobą które lubią tą grę ale nie chcą na nią wydawać pieniędzy ;)

PS: Jak miałem 9lat to z kolegami w to grałem :D

Opublikowano (edytowane)

Ta gra nie jest zbyt popularna na naszym forum ale życzę powodzenia z projektem. Ogólnie polecam osobą które lubią tą grę ale nie chcą na nią wydawać pieniędzy ;)

PS: Jak miałem 9lat to z kolegami w to grałem :D

Dzięki, pamiętaj, że jest to prywatny serwer i masz wszystko za darmo :D

//

Aktualnie trwają pracę nad serwerem. Chwilowo zamknięte!

Już działa

//

Edytowane przez Szel
Opublikowano (edytowane)

Ratunku ! wchodzę na grę i wyświetla Tentative de connexion au serveur  a potem ,,Unable to connect to the game, please retry later. ''   co robić odświerzałem stronę z 10 razy i dalej nic.

Proszę o kierowanie odpowiedzi na email:ninja.games@1361622928-U485574.pngonet.pl     

jak wchodzę na forum przez  grę jest błąd

Edytowane przez Mrkonrad4
Opublikowano

Ratunku ! wchodzę na grę i wyświetla Tentative de connexion au serveur  a potem ,,Unable to connect to the game, please retry later. ''   co robić odświerzałem stronę z 10 razy i dalej nic.

Proszę o kierowanie odpowiedzi na email:ninja.games@1361622928-U485574.pngonet.pl     

jak wchodzę na forum przez  grę jest błąd

Gra aktualnie ma problemy.

• 5 tygodni później...
  • 4 lata później...