Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robocraft - dobry robot

Turczynskii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z zbudowaniem dobrego robota w Robocrafcie, na początku miałem pierwsze konto połączone z moim steamem, ale ja głupi rozebrałem początkowe roboty i próbowałem coś z częściami zrobić, ale wyszło nic i sprzedałem wszystko i miałem ok. 20k kasy, znalazłem na necie jakiś projekt robota ale był do niczego i zostałem z niczym, zrobiłem drugie konto gdzie początkowych robotów nie ruszałem, zrobiłem takiego dobrego tanka i na początku dałem mu Rail Piecer'y, chyba z 9 czy jakoś tak, potężny robot bo miał 1,800 CPU, postanowiłem wymienić na lepsze Raile (chyba Penetratory) i one były większe, zmieściło się ich chyba z 4, poszłem na pierwszą walkę i był też do niczego, i tutaj pytanie. Co lepiej? Gorsze karabiny ale więcej, czy lepsze ale mniej? Jeśli chcecie do odpowiedzi możecie dodawać swoje projekty, chętnie obejrze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zawsze wolałem zrobić dobry pancerz z małą ilością dobrej broni.

Jakiś czołg niski albo podobne, dawało to dobre efekty, ponieważ mały pojazd ciężej zniszczyć

Ewentualnie jak masz już  to przesiądź się na latające maszyny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...