Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam Serwer MineCraft, SV+Gildie, EasyHC,BungeeCord,Lobby,Forum,WWW,FanPage,Grafiki

MKMethosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Sprzedam serwer minecraft xTremCraft

W skład obiektu wchodzą:
- Serwer xTremCraft (aktulana i jego wcześniejsze edycje)
- Serwer EasyHC
- Serwer Bungee z motd itp.
- Serwer Lobby wraz z spawnem itp.
- Konto na EnderChest + domena xtremCraft.pl na Enderchest i 5800 diaxów na MCLista (+ serwer ma wykupione premium)
- 180 zł w portwelu na EnderChest
- FanPage Serwera
- Forum Serwera
- WWw serwera
- wszelakie bannery i grafiki serwera.

Interesująca cena 150 zł (przelew/psc)

Powód sprzedaży:

Ja osobiście jestem zmęczony wiecznym brakiem czasu, sam zajmuję się praktycznie wszystkim: Reklamą, konfiguracją, Rekrutacją, Sprawami graczy, Lagami itp. Tego jest tyle że głowa mała.

Chciałbym w tym móc znaleźć czas dla siebie, móc pograć w gry jak TrackMania Turbo LoL itp. Lecz nie mam na to czasu.

Stworzyłem ten serwer mając 14 lat i od tego czasu się ciągle uczę, lecz jestem zmęczony i mam dość. Chcę by na moje miejsce przyszedł godny następca który kontynuuje dzieło. Ktoś kreatywny z pasją i powołaniem.

Serdecznie zachęcam do transakcji.

Opublikowano

Witam Sprzedam serwer minecraft xTremCraft

W skład obiektu wchodzą:

- Serwer xTremCraft (aktulana i jego wcześniejsze edycje)

- Serwer EasyHC

- Serwer Bungee z motd itp.

- Serwer Lobby wraz z spawnem itp.

- Konto na EnderChest + domena xtremCraft.pl na Enderchest i 5800 diaxów na MCLista (+ serwer ma wykupione premium)

- 180 zł w portwelu na EnderChest

- FanPage Serwera

- Forum Serwera

- WWw serwera

- wszelakie bannery i grafiki serwera.

Interesująca cena 150 zł (przelew/psc)

Powód sprzedaży:

Ja osobiście jestem zmęczony wiecznym brakiem czasu, sam zajmuję się praktycznie wszystkim: Reklamą, konfiguracją, Rekrutacją, Sprawami graczy, Lagami itp. Tego jest tyle że głowa mała.

Chciałbym w tym móc znaleźć czas dla siebie, móc pograć w gry jak TrackMania Turbo LoL itp. Lecz nie mam na to czasu.

Stworzyłem ten serwer mając 14 lat i od tego czasu się ciągle uczę, lecz jestem zmęczony i mam dość. Chcę by na moje miejsce przyszedł godny następca który kontynuuje dzieło. Ktoś kreatywny z pasją i powołaniem.

Serdecznie zachęcam do transakcji.

Nie polecam typa, serwer może ma wybity itp ale z diamentami z mclisty 5800 to vpn'em robił wiem bo dawałem mu vpn'a do tego i nie polecam typa nie da się z nim normalnie dogadać i dużo innych ale nie chce mi się wymieniać.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Mówi ten który najpierw chciał pomóc z serwerem a potem chciał go zniszczyć, Nie polecam takich raków jak ty, zawsze zrobią wszystko by utrudnić życie innym.

Ludzie się zmieniają, to było rok temu, i sam zaproponowałeś taki chory pomysł, ja niczego nie chciałem nabijać to ty mówiłeś "Mentos weź nabij sobbie diaxy będziesz miał więcej graczy" nabiłem sobie tylko ok 800 diaxów reszta od graczy panie znawco, a to tylko dla tego bo straciłem 800 diaxów bo zmieniałem IP serwera.

Opublikowano

Mówi ten który najpierw chciał pomóc z serwerem a potem chciał go zniszczyć, Nie polecam takich raków jak ty, zawsze zrobią wszystko by utrudnić życie innym.

Ludzie się zmieniają, to było rok temu, i sam zaproponowałeś taki chory pomysł, ja niczego nie chciałem nabijać to ty mówiłeś "Mentos weź nabij sobbie diaxy będziesz miał więcej graczy" nabiłem sobie tylko ok 800 diaxów reszta od graczy panie znawco, a to tylko dla tego bo straciłem 800 diaxów bo zmieniałem IP serwera.

Tak 32 gracze na serwie codziennie nie widziałem 5000 graczy którzy mogliby dać diaxy, po 2 ja zniszczyć serwer? To po ch** ci pomagałem go odzyskać dałem ci vpna i pomogłem naprawić błąd z 2 tymi samymi nickami. Raz jak mi się nudziło tylko trollowałem graczy ale kiedy ja się pytam chciałem zniszczyć serwer?

Edit:i może raz zle zaznaczyłem wandem i rozwalilem pół serwera :D (poł mapy)

@MKMethosPL

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Ładnie, to że wy nie chcielibyście kupować nie znaczy że inni też, kupić sobie VPS'a SMS Shop'a wgrać pliki i jazda! co do ceny można śmiało negocjować nie jest powiedziane że nie. A serwer jest opłacony na 3 miesiące ponad. Lecz nie rozumiem o co tobie chodzi @MkoPixel skąd ta zawziętość i upartość, dla czego tak bardzo chcesz mnie oczernić, zamiast wyjaśnić spór prywatnie.

Jest to dla mnie nie zrozumiałe, chyba że działasz logiką 12 latka:

G: "admin jest rekru?"

Adm: "Nie ma rekrutacji".

G: "Admin zrób mi rekru mam 13 lat znam dobrze pluginy".

Adm: " Rekrutacna jest off pisz kiedy indziej".

G: "Zjebany serwer a admin to ciota".

(przeciętna rozmowa z osobą ok 12 lat).

@edit. ja kulturalnie wystawiam swój serwer na sprzedaż, a ty "na poziomie 12 latka" oczerniasz mą osobę. że niby ja nabijałem VPN'em, gdyby nie ty w ogóle nie było by VPn'a. Nie ukrywam że jestem wdzięczny tobie za pomoc, lecz poziom twoich wypowiedzi w moim kierunku na skype oraz wypisywaniu w grupach po 300 osób kim to ja nie jestem (same negatywy) mówi sam za siebie.

Opublikowano

Ładnie, to że wy nie chwielibyście kupować nie znaczy że inni też, kupić sobie VPS'a SMS Shop'a wgrać pliki i jazda! co do ceny można śmiało negocjować nie jest powiedziane że nie. A serwer jest opłacony na 3 miesiące ponad. Lecz nie rozumiem o co tobie chodzi @MkoPixel skąd ta zawziętość i upartość, dla czego tak bardzo chcesz mnie oczernić, zamiast wyjaśnić spór prywatnie.

Jest to dla mnie nie zrozumiałe, chyba że działasz logiką 12 latka:

G: "admin jest rekru?"

Adm: "Nie ma rekrutacji".

G: "Admin zrób mi rekru mam 13 lat znam dobrze pluginy".

Adm: " Rekrutacna jest off pisz kiedy indziej".

G: "Zjebany serwer a admin to ciota".

(przeciętna rozmowa z osobą ok 12 lat).

Typie jesli ktoś bedzie chciał kupić to niech zna prawde jak było.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

A czy oni mnie kupują w zestawie czy serwer ? Zastanów się.

@edit.

@2up

@MkoPixel

ja kulturalnie wystawiam swój serwer na sprzedaż, a ty "na poziomie 12 latka" oczerniasz mą osobę. że niby ja nabijałem VPN'em, gdyby nie ty w ogóle nie było by VPn'a. Nie ukrywam że jestem wdzięczny tobie za pomoc, lecz poziom twoich wypowiedzi w moim kierunku na skype oraz wypisywaniu w grupach po 300 osób kim to ja nie jestem (same negatywy) mówi sam za siebie.

Opublikowano

Nikt nie kupi tego gówienka za 120zł

Bardzo na poziomie się wypowiadasz. Pisz tak dalej, podoba mi się to, jak bardzo oczerniasz w tym momencie siebie.

Odpisując mi już drugi raz przegapiłeś końcówkę.

@MkoPixel

ja kulturalnie wystawiam swój serwer na sprzedaż, a ty "na poziomie 12 latka" oczerniasz mą osobę. że niby ja nabijałem VPN'em, gdyby nie ty w ogóle nie było by VPn'a. Nie ukrywam że jestem wdzięczny tobie za pomoc, lecz poziom twoich wypowiedzi w moim kierunku na skype oraz wypisywaniu w grupach po 300 osób kim to ja nie jestem (same negatywy) mówi sam za siebie.

Opublikowano

Nikt nie kupi tego gówienka za 120zł

Bardzo na poziomie się wypowiadasz. Pisz tak dalej, podoba mi się to, jak bardzo oczerniasz w tym momencie siebie.

Odpisując mi już drugi raz przegapiłeś końcówkę.

@MkoPixel

Gdzie ja cie ocerniam?, mówie tylko że za takie gówienko "gówienko a g****o się różni bardzo..." nikt nie kupi bo za drogie.

Zdrajca MPCFORUM

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...