Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywacz herosow margonem

raku1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Czy istnieje taka możliwość, żeby stworzyć taki skrypt, który wykrywałby herosa zaraz po wejsciu na mapke?

Jest to w ogóle możliwę?

Opublikowano

Masz w dodatkach takie coś - Wykrywacz Herosów się nazywa dodatek i jak tylko się zrespi heros to od razu masz info z kordami. Chyba, że mówisz o jeszcze czymś innym.

Opublikowano

@LeeZakk  Ten wykrywacz wykrywa herosa tylko jak do niego podejdę, to jest moim zdaniem nie potrzebne. Chodzi mi o takie coś, co wykrywałoby herosa zaraz po wejściu na mapkę- taki skrypt, np. wchodzę na mapkę i mam komunikat że przewo jest na kordach x,y, a jest np. na drugim końcu mapki.

Opublikowano

Wydaje mi sie że z tymi herosami jest tak że dopiero jak podejdziemy do nich to one sie nam pojawiają. Na nowym interfejsie było możliwość oddalenia mapki tak że było całe STŚ widać, lecz musiałem dopiero podejść do respu Demonisa żeby go zobaczyć. Jeżeli sie mylę proszę o poprawienie mnie 

Opublikowano

To nie wiem, moze ja mam jakiś inny dodatek, ale wchodząc do Ithan od strony Doliny Yss już przy teleporcie pokazuje mi, ze po drugiej stronie mapki zrespił się Mietek Żul, od razu z kordami, etc.

Opublikowano

Inaczej to działa z takimi herosami. Mietka i eventowych wyszukuje od razu po wejściu na mapke a Patryka, Karmazyna, Przewa itp. po dojściu do ich respa

Opublikowano

Nawet jeśli ktoś ma owy wykrywasz w tej postaci że wykrywa all herosów, jak Mietka czy eventowych to nikt ci tego nie udostępni niestety tak to już jest bo gdyby ludzie mieli udostępniać każdy cheat/skrypt jaki stworzą to ta gra została by bez sensu.

To tak jak by miał ktoś skrypt że zawszę atakujesz E2 nie ważne ile osób klika.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...