Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego filmu/serialu :)

TR!K3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw czy jest jakaś możliwość żeby obejrzeć Pitbull Niebezpieczne Kobiety lub pobrać w necie za free czy jeszcze za wcześnie?

Szukam dobrego filmu w których jest dożo przekleństw to nie musi być polski film :) 

Z takich lepszych to oglądałem Wilk z Wall Street i raczej wszystkie Polskie dobre filmy :D

Może być też jakiś serial w którym dużo przeklinają albo coś o super bohaterach myślę nasz Flash ale nwm :)

Czekam na propozycje daje lajjkkkiII

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Jeżeli lubisz filmy gdzie jest dużo przekleństw, alkoholu, narkotyków i zajebistych dupeczek to obejrzyj projekt X

Widzialem :D

Opublikowano

Daredevil jest dobry, Arrow

Luke Cage jest prostszy, więc wg mnie gorszy od tych wyżej

@Eryk a gdzie mogę obejrzeć cały poza zalukaj? Bo wyskakuje mi jakiś limit i tam nie mogę :(

Opublikowano

Daredevil jest dobry, Arrow

Luke Cage jest prostszy, więc wg mnie gorszy od tych wyżej

@Eryk a gdzie mogę obejrzeć cały poza zalukaj? Bo wyskakuje mi jakiś limit i tam nie mogę :(

Netflix

Opublikowano

Chodzi mu raczej o darmowe źródło.

Pierwszy miesiąc na netflixie jest za darmo bez limitów na odcinki czy coś, jak tylko to by chciał obejrzeć to radę na tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...