Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za flame

tytekspirytek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie jak to teraz jest z banem za wyzywanie na czacie bo kiedys byly blokady na czat, a ponoc teraz skrzynki nie dropio, a drudzy pisza ze idzie perm bez ostrzezenia, to wie ktos jak to jest naprawde?

Opublikowano

Na początku nie dropią skrzynki potem dostajesz ostrzeżenie następnie ban na 7 dni potem perm (ja tak mialem)

Dziwne...

Skrzynki oczywiście nie dropią, zależnie od poziomu na jakim obrażasz dostaniesz bana na daną ilość dni. Np za rasizm leci perm. Za klasyczne obrazy, noobie, uselessie, kur*o itd 7 dni > perm.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Najpierw leci blokada na czat, pozniej ban na kilka/kilkanaście dni a ptoem perm..

Skrzynki nie dropią w ogóle..

Opublikowano

Podam na swoim przykładzie - byłem flamerem do czasu, aż nie dostałem bana na 2 tygodnie. Potem oczywiście nie dropiły mi skrzynki, żadnych nagród nie dostawałem za wynik końcowy meczu, aż do teraz w sumie (przez jakiś tam czas jeszcze będę odbywał karę). Wszystko zależy od poziomu kary, chociaż to i tak bez znaczenia bo jeśli dostaniesz bana to nagród też nie będzie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Podam na swoim przykładzie - byłem flamerem do czasu, aż nie dostałem bana na 2 tygodnie. Potem oczywiście nie dropiły mi skrzynki, żadnych nagród nie dostawałem za wynik końcowy meczu, aż do teraz w sumie (przez jakiś tam czas jeszcze będę odbywał karę). Wszystko zależy od poziomu kary, chociaż to i tak bez znaczenia bo jeśli dostaniesz bana to nagród też nie będzie.

po jakim czasie dostales bana od flejmienia?

Opublikowano

po jakim czasie dostales bana od flejmienia?

Nawet nie był to tydzień, 3/4 dni bodajże i wychwyciłem bana na 14 dni.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...