Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quaord[EASY][DEDYK]

QuenzoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer przypomina mi wiele innych, oraz 2 pierwsze zbroje niczym się nie różnią. Osobiście czegoś takiego nie lubię, ale i tak powodzenia :)

5_fg.png

Opublikowano

Czy ja wiem czy on taki stabilny? Wpadłem ale tak wywala że to jakaś porażka. 

Ludzi gra garstka....nic specjalnego nie dzięki, powodzenia. 

a30LXSW.png

Opublikowano

ile ludzi gra?

MAX 20 JEST GRACZY ONLINE

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer ma mało osób, ale zajmuje się nim gościu lepiej niż nie jeden serwer pod hajs.

Pobiorę, zobaczę co i jak.

Powodzenia.

Opublikowano

Zapraszam Serdzecznie jeśli chodzi o to ile będzie stał postaram się najdłuzej tzn kilka -lat Jesli chodzi o graczy to myśle że z czasem zauważa na czym warto pograć a w co mozna sie pobawić kilka dni i upadnie jeśli o to chodzi :P Każdy wie na czym polega dzisiaj metin

( Kasa ) lecz na moim serwerze nie ma isa więc nie widze problemu...

Jesli chodzi o pety dropią na mapach powyzej 100 lvla i tylko to jest dostępne na serwerze :)

Mój nick w grze [HA]Bosman

6/7 Bony standard --->brak klasowych

Bronie 75 Poziom dostaniemy od kapitana po wbiciu 90 lvla

Jesli chodzi o dungeony są takie które wykonujemy tzw "Solo"

oraz takie które musimy wykonać w grupie

Opublikowano

I własnie panowie tak się trzepie hajs na debilach. Tego typu serwer to jest cudo w swoim wykonaniu. Zarobi upadnie i zapomni o nim każdy. PS. Szukam sponsora na serwer.

14 lat  

Opublikowano

I własnie panowie tak się trzepie hajs na debilach. Tego typu serwer to jest cudo w swoim wykonaniu. Zarobi upadnie i zapomni o nim każdy. PS. Szukam sponsora na serwer.

Jak cos Zapraszam na serwer ;) / zarobi upadnie tu Cie nie rozumiem bo jesli czytasz to wiesz ze nie ma isa wiec nie ma na czym zarobic ten serwer :P moze zle Cie zrozumialem tak czy inaczej chciales to przemowic?
Opublikowano

Strona główna jak i forum są w dziwnych domenach, do tego mało os online, klient nazywa się klient.rar, oraz jest niby spolszczenie (;O)

do tego screen z przed dwóch lat, dodaj aktualny bo zaraz przezentacja wyladuje w koszu

Uważajcie przy rejestracji...

Opublikowano

Hmm nie rozumiem o co Ci chodzi chcesz wbijaj nie chce sz to nie graj i tyle proste nikt Ci nie kazuje grac kazdy ma wolna reke potrafi sam podejmowac decyzje

Zapraszam na serwer jesli chodzi o darmowe domeny chcialem zaosczedzyc kase na serwer ... Tu nie ma isa wiec wiesz na czym musialem oszczedzic wydatki

Nie szukam anty reklamy od cb

Opublikowano

Jesli ktos ma problem z wejsciem do gry : spr zmienic nazwe pliku metin2.bin na metin2.exe oraz odpal gre nowo powstalym plikem ( nowy wlacznik) tylko dla tych co nie moga sie zalogowac gre odpalamy jako admin zawsze Pozdrawiam

Pomoge na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...