Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program CS:GO przestał działać

RoxiKoksi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od tygodnia mam problem z dołączeniem do jakiejkolwiek gry w CS GO. 
podczas ładowania mapy ( najczęściej pod koniec ładowania ) wyskakuje komunikat ,, Program CS : GO przestał działać ,, i zamknij program ... 
Komputer nie mam zbyt mocny ale od ponad roku na nim grałem w CS GO i nie miałem problemu, kiedyś tylko lagi w smoke ale dało się przeżyć. 
Komputer pracuje na W10  32b  i gra była reinstalowana już kilka razy co nie odniosło żadnego z zamierzonych efektów jakiejkolwiek poprawy.
Grzebałem w video.txt ustawiłem grafikę na najniższą, renderowanie wielordzeniowe off, rozdzielczość 4:3. nic nawet w małym stopniu nie pomogło. dodam ze 2 tyg temu gra podczas 1 meczu potrafiła się wyłączyć 1 / 2 później zdarzało się to co 5 min aż w końcu nie chce włączyć się wcale do gr tylko do ładowania się mapy.
Proszę o pomoc

Opublikowano

Podaj dokładne parametry twojego komputera.

Chciałbym jeszcze dodać że przez ostatni rok twojej nieaktywności  Valve dodało tyle updatów , które doprowadziły do spadków fps podczas rozgrywek cs;go.

26576711154493759419.gif

Opublikowano

a co najbardziej potrzebuje wymiany ? 

wszystko, po zmianie karty MOZE bys mial 60fps, ale to nie ma sensu kup nowy pc na intelu.

do tego ram.. 3gb to za malo biorac pod uwage win 10a

aha no i oczywiscie wez pod uwage ostatnie aktualizacje :)

Opublikowano

a co najbardziej potrzebuje wymiany ? 

Ciężko będzie coś z tego uklepać.

Poczytaj na dziale Elektronika , tam składają kompy do cs nawet za 500zl ;)

26576711154493759419.gif

Opublikowano

jak masz tą dedykowaną to z tym składakiem powinno pójść, chociaż obawiam sie tego zasilacza ale powinno pojsc bez problemow.. powinienes miec te 60/70fps na low ale nie licz na cudy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...