Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobywane lp w P1

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego ma nie być normalne? Najwyraźniej masz dobre mmr. Ciesz się skoro jest tak łatwo :)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Dlaczego ma nie być normalne? Najwyraźniej masz dobre mmr. Ciesz się skoro jest tak łatwo :)

Mu właśnie chodziło chyba o to że tak c*****o leci :D

Jak myślisz że c*****o, to to jest stabilnie, coś mmr na równo

9u2pvr.gif

Opublikowano

Nie masz na co narzekać, jest dobrze. Gdyby było odwrotnie to wtedy mógłbyś mieć pytania, a tak to jest git.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jest to całkiem dobre mmr, odpowiadające Twojej lidze, na Twoim miejscu tylko bym się cieszył :D

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Mu właśnie chodziło chyba o to że tak c*****o leci :D

Jak myślisz że c*****o, to to jest stabilnie, coś mmr na równo

Przypomnę, że to P1, czyli dywizja z której bardzo często trudno wyjść. Jeśli dostajesz więcej LP za wygraną niż za przegraną jeszcze z taką różnicą, to ja bym się cieszył.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jest to z*******e mmr, jesli nie byles wczesniej wyzej - ciesz sie. Ja az do challa dostawalem po 25, teraz dostaje +16 trace 20, tak jak kiedys. Nic nowego, szykuj sie na wlasnie cos takiego :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja na nowym koncie na eune dostaje po 15-17 LP a tracę po 20 czasem więcej... Na EUW mam P3 i dostaje tak po 23+ a jak przegram to tracę do max 15 pkt.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

To ile dostajesz punktów zależy od Twojego mmr. Obecnie dostajesz raczej przeciętną ilość punktów, mogło być lepiej, mogło być gorzej.

giphy.gif

Opublikowano

na opgg sprawdź swoje mmr, choć nie jest jakoś super dokładne to możesz dzięki temu sprawdzić czemu ci daje więcej/mniej mmr.

Jak spadłem z platyny po placementach do silvera to za gre dostawałem po 28 a przegrana to bylo ledwo 12 pkt xD to easy. 

lepiej się cieszyć niż smucić, wbijaj do diamentu tylko, teraz lose strike ci zniszczy te mmr.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ogólnie z tymi LP to ciekawa sprawa jest, bo ja jak miałem P5, to dostawałem po 27-28 lp, a traciłem 12-13. Skoczyłem od razu z P5 do P3 po promocji, wygrałem mecz i takie nagle zdziwko, bo już tylko 24 lp dostałem, potem przegrałem i odjęło mi 16 i takie "WTF CO JEST?!". Myślę, że po prostu MMR Ci się wyrównuje i stąd to wynika, że dostajesz i odejmuje Ci to, ile tam podałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...