Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spierdolona społeczność

PopKillerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpaliłem to na serwerze społeczności

Zostałem wyzwany od p****ów przez dzieci, twoich starych, bądź spierdalaj, widać że nie wiedziały co na ten filmik odpowiedzieć, a jak zajrzałem do jednego dziecka z profilu to miał dragon lora xD

Opublikowano

1. Jeżeli puszczasz coś na serwerze społeczności, czy VALVE gdzie ludzie chcą normalnie i spokojnie pograć to jesteś nienormalny.

2. Każdy ma w dupie twoją opinię i twój płacz, zajmij się sobą.

EOT.

btw. ten koleś to tak samo ameba, która myśli, że jest najmądrzejsza. Na większości popularnych serwerów społeczności praktycznie nigdy nie spotkałem jakiegoś debila albo był szybko banowany. Koleś ma ewidentnie ból dupska i coś mu się stało. Zawsze można wklepać voice_enable 0 i nikogo nie słyszysz tylko grasz swoje i tyle. Dzieci takie teraz są i tak jest w każdej grze z dużym community. Pewnie też jesteś jakimś goldem, który ciągle się frustruje w grze i toxiciem, który wszystkich wyzywa jak leci i narzeka, że gra jak global i nie awansuje przez team :D.

Ten temat to spam i nic nie wnosi.

Opublikowano

1. Jeżeli puszczasz coś na serwerze społeczności, czy VALVE gdzie ludzie chcą normalnie i spokojnie pograć to jesteś nienormalny.

2. Każdy ma w dupie twoją opinię i twój płacz, zajmij się sobą.

EOT.

btw. ten koleś to tak samo ameba, która myśli, że jest najmądrzejsza. Na większości popularnych serwerów społeczności praktycznie nigdy nie spotkałem jakiegoś debila albo był szybko banowany. Koleś ma ewidentnie ból dupska i coś mu się stało. Zawsze można wklepać voice_enable 0 i nikogo nie słyszysz tylko grasz swoje i tyle. Dzieci takie teraz są i tak jest w każdej grze z dużym community. Pewnie też jesteś jakimś goldem, który ciągle się frustruje w grze i toxiciem, który wszystkich wyzywa jak leci i narzeka, że gra jak global i nie awansuje przez team :D.

Ten temat to spam i nic nie wnosi.

Jaki gold? Prawie szeryf, skrzyżowany kałaszek aktualnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...