Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Skrypty nie działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie ElloBuddy

Po wgraniu potrzebnych mi addnonów oraz po odpaleniu gry. Owe ADDONy nie działają głównie autochodzenie , Autokupowanie itemów i auto używanie skilli. ktoś wie o co chodzi?

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Tak, że masz przestać czitować.

ktos tu lubi walczyc z wiatrakami

może nie mogę one działać łącznie wszystkie razem? np jakieś aio z tymi auto skryptami? spróbuj też wgrać je od nowa

Hejo

Opublikowano

głównie autochodzenie , Autokupowanie itemów i auto używanie skilli. ktoś wie o co chodzi?

jpr to po co ty w ta grę grasz jak chcesz żeby program robił wszystko za ciebie?xD może jeszcze znajdź program co myszką sam rusza...

Topic: Jak by nie patrzeć jest strona Eb i pomoc techniczna oraz polski support i pewnie Ci pomoże. Dodatkowo możesz zreinstalowac eb i wyczyscic %appdata% 

Opublikowano

głównie autochodzenie , Autokupowanie itemów i auto używanie skilli. ktoś wie o co chodzi?

jpr to po co ty w ta grę grasz jak chcesz żeby program robił wszystko za ciebie? xD może jeszcze znajdź program co myszką sam rusza...

Topic: Jak by nie patrzeć jest strona Eb i pomoc techniczna oraz polski support i pewnie Ci pomoże. Dodatkowo możesz zreinstalowac eb i wyczyscic %appdata% 

Po co się wypowiadasz? Myślałem , że znajde pomóc i tutaj. Próbowałem wszystkiego i wciąż nic. I nie spinaj się aż tak :) Bo Bot był mi potrzebny tylko do farmienia IP :3

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

po co komu skrypty lepsza przyjemność bez .. 

Przecież napisał że do farmienia ip... Ludzie nauczcie sie czytac

Na glownym acc chcesz dropic na EB? Ban po paru tygodniach :D

Opublikowano

po co komu skrypty lepsza przyjemność bez .. 

zależy jak dla kogo

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...