Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry bez kupowania ND

kampii

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marichcje
Opublikowano

Ja wróciłam bez ND i wiesz co? G*wno!

Dosłownie. Żeby coś mieć trzeba zarabiać w ciul czasu lub oszukiwać innych graczy. 

Chociaż może jesteś bardziej doświadczony i bardziej sobie poradzisz;v 

Według mnie nie opyla się wracać bez ND.

Opublikowano

Jest sens, sam się dorobiłem ~160kk w dosyć krótki czas bez ładowania na nowej postaci, lecz polecam załadować te 30nd i kupić startowy pakiet w którym masz m.in brązowego krzaka i 5 anców oraz pojazd.

Opublikowano

Już widać,że poszło to trochę pod hajsik, skoro za 30 ND masz 5 ancków i krzaka, które kiedyś był warte no, krocie.

nie możesz tym handlować i masz tylko 1 pakiet na konto

Opublikowano

Powrot do tej gry nie ma sensu, bo zeby wrocic to musisz miec znajomosci lub kogos okrasc bo teraz to do zadnej rodziny sie nie dostaneisz bez sp sw i eq +7.

Opublikowano

Niby można grać bez ND, ale jest to nieprawdopodobnie uciążliwe. Większość osób będzie nad Tobą zdecydowanie przeważać, czy w kwestii expa, czy PvP. Wnioski nasuwają się same. Trudno o drugą grę w podobnym stylu do NT, ale niestety, gra nie jest już tak komfortowa jak kiedyś.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Da sie grac bez ND ;). Ja grajac miesiac dzien w dzien po 60 min w w ciągu 2 miesiecy zarabiam +/- 150kk. Da sie.

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Jeżeli chodzi o NosTale PL to bez ładowania nie da się grać, oczywiście możesz wrócić do gry i się dorobić przez takie bb, LoD, dzienne od 13:00. Tak czy inaczej, moim zdaniem warto wrócić.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...