Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Bany po śmierci

Kosangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chciałbym Wam przedstawić mój kolejny autorski skrypt na bany po śmierci, przydatny na serwery hardcore.

Funkcje: Gdy gracz zostanie zabity pojawi mu sie komunikat z wiadomoscia ,że ma 20 sekund na pożegnanie sie z serwerem, po upłynięciu 20 sekund gracz zostanie tymczasowo zbanowany na 3dni. Wszystko bardzo łatwe do konfigu, wiem ,że bardzo prosty skrypt no, ale może komuś się to przyda na serwer HC :)

EDIT1: kod skryptu: http://pastebin.com/P2ichWGT

Opublikowano

Bardzo dobry skrypt, może się innym przydać. Aczkolwiek poćwicz trochę, bo język Skript jest bardzo złożony i może przydać się kilka elementów z niego aby być lepszym programistą Skripta.

Opublikowano

Cześć! Chciałbym Wam przedstawić mój kolejny autorski skrypt na bany po śmierci, przydatny na serwery hardcore.

Funkcje: Gdy gracz zostanie zabity pojawi mu sie komunikat z wiadomoscia ,że ma 20 sekund na pożegnanie sie z serwerem, po upłynięciu 20 sekund gracz zostanie tymczasowo zbanowany na 3dni. Wszystko bardzo łatwe do konfigu, wiem ,że bardzo prosty skrypt no, ale może komuś się to przyda na serwer HC :)

EDIT1: kod skryptu: http://pastebin.com/P2ichWGT

Nic godnego uwagi. Skrypt napisany w minute.

Opublikowano

Skrypt chu***. I tak wgl to czemu kradniesz skrypty z skript pl i dajesz je tutaj ?

to ze ukradl go z tej strony to nie pewnosc moze sam go napisal, ale wedlug mnie takie tematy powinny byc przeniesione -> Kosz

Opublikowano

@up @2xup jestescie zalosni <3 Skrypt sam pisalem i nie dla was tylko dla kogos kto potrzebuje takiego skryptu, i gdzie takie coś na skript pl jest?

Krytykujecie tylko po to ,aby miec wiecej postow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...