Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 PC - pad od Xbox'a 360 działa nieprawidłowo

varst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dodstałem pada od Xbox 360 do pc zainstalowałem sterowniki wszystko podłączyłem chce odpalić fife a tu wgl mi nie czyta pada chciał bym dodać że w gta 5 pad działa normalnie... proszę o pomoc

Opublikowano

Pada masz włączonego podczas włączania fify i wszystko akceptujesz padem? Jeśli tak to może pobierz jakiś emulator do pada od x360 i tam pokombinuj w ustawieniach. Jeśli to nic nie pomoże to nie mam pomysłu.

Opublikowano

właśnie się tak bawiłem tymi emulatorami i nic nie pomogło chyba że masz jakiś godny polecenia bo ja używałem x360ce

Opublikowano

Ja ci niestety nic nie polecę, bo sam z żadnych emulatorów nie korzystam. Powiedz mi jeszcze czy korzystasz z pada bezprzewodowego czy tzw. "na kabel"?

Opublikowano

bez przewodowy i tylko w fife mi nie działa a jak działa to tylko gałka analogowa i strzalki które działają tak jak powninno X Y A B...

Opublikowano

Rozumiem, że korzystasz z adaptera tak? Jeśli jużdziała i tylko gałka + strzałki to może faktycznie trzeba pokombinować z jakimś emulatorem. Poszukaj jakiś innych i pobaw się w przestawianie sterowania itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...