Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Instalacja GTA V

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zainstalowałem gta 5 z plyt i zaktualizowalem na social club, kolega ma konto i dal mi login i haslo zebym zobaczyl czy mi gta 5 bedzie dzialalo plynnie, i tak, dziala plynnie, wiec zakupilem te gta 5 na steama, nie na social cluba i teraz mam pewien problem, dysk na ktorym zainstalowalem gta 5 ma 80 gb, specjalnie zeby wystarczylo na cale gta 5 i jakies update jak beda. No i teraz mam problem, pobierac gta nie chce bo moj internet jest tak szybki ze pobiera z predkoscia 300/400 kb/s i nie chce zostawiac kompa na 2 dni poki mam wolne to chcialbym pograc a gdybym mial jakies 200 gb na dysku to spokojnie bym mogl kliknac przycisk instaluj gta 5 i do folderu z grą i by wykrylo pliki bez potrzeby pobierania i teraz mam pytanie, czy da sie jakos zrobic zeby steam ,,zauwazyl,, ze gra jest zainstalowana?

Pytam bo nie mam miejsca na dysku, jeden 40 gb z windowsem i 80 gb z gta 5.

Opublikowano

Możesz spróbować utworzyć katalog dla gry i tam wgrać jej pliki z płyt, a później użyć funkcji sprawdzenia spójności plików.

Opublikowano

Możesz spróbować utworzyć katalog dla gry i tam wgrać jej pliki z płyt, a później użyć funkcji sprawdzenia spójności plików.

gdybym usunal te cale gta 5 i wzial kliknal zainstaluj w steamie to by steam zarezerwowal 70gb przestrzeni czyli nie mógłbym zainstalowac z plyt tego gta bo by po prostu wywalalo blad ze brak miejsca na dysku, jakies inne podpowiedzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...