Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taki problem ze mam duzy ping i skacze mi Loss do 2-5% na net_graph jest tam napisane ze mam 40-50pingu w tabeli oraz jak wpisze w konsoli Ping to wyskakuje 80-100 pingu a ja patrze na speedtest to jest 36pingu

http://www.speedtest.net/result/5908767474.png

graphic.png

Opublikowano

Ustawienia gry. I zmień ustawienia odnośnie łącza.

nic nie pomogło 

graphic.png

Opublikowano

up

graphic.png

Opublikowano

W konsoli wpisz sobie lub wrzuć do swojego config'u

rate "196608"

cl_cmdrate "64"

cl_updaterate "64"

niestety ale nic nie pomogło 

graphic.png

Opublikowano

Internet przez kabel czy Wi-Fi ?

przez kabel 

graphic.png

Opublikowano

spróbuje odinstalować cs'a i jeszcze raz zainstalować 

graphic.png

Opublikowano

A jak wygląda ping w innych grach ?

tylko w cs'ie mam tak w lolu jest wszystko spoko 

graphic.png

Opublikowano

witam. otóż kolego nie jesteś sam a ja mam ten sam problem oraz zero rozwiązań możliwe że to wina ostatnich aktualizacji w cs:go ponieważ ja o tyle mam problem że cała gra ma obciążony pin do tego stopnia że na każdym serwerze są lagi spowodowane pingiem

Opublikowano

witam. otóż kolego nie jesteś sam a ja mam ten sam problem oraz zero rozwiązań możliwe że to wina ostatnich aktualizacji w cs:go ponieważ ja o tyle mam problem że cała gra ma obciążony pin do tego stopnia że na każdym serwerze są lagi spowodowane pingiem

aha  to kurde se pograłem 

graphic.png

Opublikowano

up wie ktoś moze jak to naprawić 

graphic.png

Opublikowano

Format gry nic nie pomaga, odinstalujac i instalujac na nowo mi stare ustawienia przywraca za kazdym razem a pelen format tez nic nie zdzialal ;p

Opublikowano

On tobie przeszkadza w grze czy przeszkadza Ci to że taki jest wyświetlany? 

nom laguje

graphic.png

Opublikowano

Wiesz, pewnie w speedteście wybierasz serwer z polski, a w polsce dla nas jest mniejszy ping. Valve w polsce JESZCZE nie ma serwerów.

Dodam też, że gram na 100ms ze skokami, więc nie mów, że 80-100 ci przeszkadza.

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

Wiesz, pewnie w speedteście wybierasz serwer z polski, a w polsce dla nas jest mniejszy ping. Valve w polsce JESZCZE nie ma serwerów.

Dodam też, że gram na 100ms ze skokami, więc nie mów, że 80-100 ci przeszkadza.

dałem tez za granice i pokazywało mi 50pingu 

graphic.png

Opublikowano

Jeśli masz taką kostke do internetu to ją rozłacz na minute i powinien ping opadać ja tak bynajmniej mam , po sprawdzaj przy obciązeniu neta co ci najbardziej zamula , lub ktoś neta ci może obciąza , a wracajac do tych komend

cl_cmdrate "64"
cl_updaterate "64"   Jakie odpowiednie powinny być te komendy do neta poniżej 1MB , i   od razu dołączę pytanie mam internet 2mb , ale ustawnia na ponizej 1mb , bo czasami mi skace 1 mb a wieczorami mam ponad 5 mb internet czy to w czymś przekszadza ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...