Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktos bedzie stawial pvp

PPaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos bedzie stawia lserwer easy/pvp gdzie nie bedzie trzeba bic lvl przez tydzien a robic eq przez 2 tyg

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Easy/PvP to będzie predoria, jak za ostatnich czasów. Rework - czy ktoś wbije, to już inna kwestia.

Widziałem sporo serwerów, które będą na tygodniach, ale czy godne uwagi, to raczej nie.

Opublikowano

Easy/PvP to będzie predoria, jak za ostatnich czasów. Rework - czy ktoś wbije, to już inna kwestia.

Widziałem sporo serwerów, które będą na tygodniach, ale czy godne uwagi, to raczej nie.

Ta i postoi jakiś miesiąc i znów będzie 0 online 

Opublikowano

Bez kitu jakiś serwerek pvp by się przydał bez dużego wkładu is do pvp, byloby mozna pokazać kto jest best mental eu ;p

Opublikowano

Prawdopodobnie postawię coś easy/pvp bo widzę,że teraz ludzie takiego serwera poszukują.

Proszę niee..

Nie krzywdź nas

Już jesteś skrzywdzony więc w czym problem? Spływaj noname

Opublikowano

4fun jak dla mnie nie jest czymś mega fajnym, ale mogę polecić predorię, która do 20 stycznia bodajże ruszy, też jest to serwer PvP, na którym przyjemnie się grało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...