Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - problem z instalacją gry

aNti123999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem gre fifa 17 na pc na swieta i mam problem z instalacja , gra ma 5 płyt i pierwsza płytka się wgrała włozylem drugą i po pewnym czasie wyskoczylo mi ze : nie  chce czytac  płyty czy cos takiego , gra kupiona oryginalna opakowana ze sklepu , prosze o pomoc ( Zacząlem pobierac z origina ale 12 h sie ma pobierac   bo ma 30 gb gra choc pewnie ma jeszcze wiecej i pytanie co sie moglo stac ? :P

Opublikowano

Pewnie napęd nie lubi tych płyt, zobacz też pod światło czy nie ma dziurek w nadruku płyty, jak są to kaplica ewentualnie możesz spróbować zgrać płytę na dysk jako iso i zamontować w wirtualnym napędzie. Nie pamiętam jak się soft nazywał do tego typu rzeczy bo robiłem to z 15 lat temu jak mi ruskie na ryneczku ghotica sprzedały na lekko parchawych płytkach :)

Opublikowano

Pewnie napęd nie lubi tych płyt, zobacz też pod światło czy nie ma dziurek w nadruku płyty, jak są to kaplica ewentualnie możesz spróbować zgrać płytę na dysk jako iso i zamontować w wirtualnym napędzie. Nie pamiętam jak się soft nazywał do tego typu rzeczy bo robiłem to z 15 lat temu jak mi ruskie na ryneczku ghotica sprzedały na lekko parchawych płytkach :)

W sumie niechce mi sie juz nic robic , juz prawie sie pobrało ale opakowanie i plytki stoją sobie na szafie :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...