Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje konto na 7 dni

juanitta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje aby ktos pozyczyl konto z cs go na 7 dni. Dzis dostalem bana, a pasuje cos pograc w wolne dni. Mam LEMa, zapewniam latwy, darmowy boosting przez te 7 dni. Ranga nie gra roli. Oczywiscie konto sobie zabezpiecz skiny przeloz do kolegi, aby nie bylo placzu. http://steamcommunit...aumieraostatnia

Nie ma tu zadnej prosby, lecz zapytanie, moderatora odsylam do szkoly podstawowej.

Opublikowano

Nikt o zdrowych zmysłach nie "Pożyczy" Ci konta daj sobie spokój i zadaj na jakimś serwerze :)

Opublikowano

Nikt o zdrowych zmysłach nie "Pożyczy" Ci konta daj sobie spokój i zadaj na jakimś serwerze  :)

Nikt o chorych zmyslach mi nie pozyczy, bo nie wpadnie na to ze bedzie mial z tego korzysci.

Opublikowano

Nikt o zdrowych zmysłach nie "Pożyczy" Ci konta daj sobie spokój i zadaj na jakimś serwerze  :)

Nikt o chorych zmyslach mi nie pozyczy, bo nie wpadnie na to ze bedzie mial z tego korzysci.

Niby jakie wyższą rangę? Jak wbijesz mu np. Kałacha a gra jak Silver to jakiś korzyści nie widzę nie będzie umiał zabić to po co mu to?

Opublikowano

Niby jakie wyższą rangę? Jak wbijesz mu np. Kałacha a gra jak Silver to jakiś korzyści nie widzę nie będzie umiał zabić to po co mu to?

Bedzie sie cieszyl :) pogra sobie na wyzszych rangach i spadnie do wlasciwej.

Opublikowano

daruj sobie, serio tak bardzo potrzebujesz konta bo dostales bana na mmach? gosciu przeciez to wiadome, ze nie masz dobrych zamiarów. W 90% kazde pozyczenie konta konczy sie tak samo, czyli kradziez, vac bany itp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...