Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe ESP do CS:GO?

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żaden cheat darmowy nie jest undetected.. VAC ci może nawet bodajże do 2 tygodni przyjść :). Granie na darmowych cheatach to loteria, która prędzej, czy później kończy się banicją.

Opublikowano

Cheat publiczny max 2 dni.

Polecam cs hacked pl tam masz dobre haxy

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Żaden cheat darmowy nie jest undetected.. VAC ci może nawet bodajże do 2 tygodni przyjść :). Granie na darmowych cheatach to loteria, która prędzej, czy później kończy się banicją.

Człowieku każdy cheat za free jest undetected od 2 dni do tygodnia wiem bo grałem już na pierdyliardzie wallhacków na jedym koncie w csa i bana nie mam bo trzeba w porę przestać używać i patrzeć kiedy leciały fale banów i kiedy była aktualizacja VAC ;)

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Człowieku każdy cheat za free jest undetected od 2 dni do tygodnia wiem bo grałem już na pierdyliardzie wallhacków na jedym koncie w csa i bana nie mam bo trzeba w porę przestać używać i patrzeć kiedy leciały fale banów i kiedy była aktualizacja VAC ;)

Po pierwsze to nigdy nie wiadomo kiedy jest aktualizacja VAC tylko kiedy jest aktualizacja CS, a aktualizacje VAC są tajne i w różnych terminach. Po drugie to każdy cheat darmowy jest wykrywalny i prędzej, czy później wlatuje banik.

Opublikowano

Polecam zaglądać na redita ;)

Nadal co do tematu jeśli ktoś byłby tak uprzejmy coś podrzucić to byłbym wdzięczny

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...