Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sta-2 vs pers vs cdc

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z nich jest najlepszy? moje wn8 to 450 około (już nie pomidorek :v ) i zastanawiam sie nad jakas zarabiaczka fajna bo kredek zaczyna brakowac 

Opublikowano

Dla Ciebie najlepszy będzie Pershing. Nie pchaj się w miękkie czołgi jak te dwa pozostałe. CDC jest z tych najlepszy, ale jak ktoś ma doświadczenie i skilla w grze. Jeszcze sobie takiego typu tanki odpuść.

Opublikowano

Rób jak pisze kubotaja. Możesz też spróbować z CDC. Na początku będziesz dostaniesz w du.. ale jak jesteś ogarnięty. CDC jest bardzo przyjemnym czołgiem. :)

Opublikowano

450 wn8 to Super pershing tylko 

1. losuje max na 9 

2. dostal buffa do peny 

3. troszke odbija 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

a to że gram tylko francami lekkimi coś zmienia? heavy nie gralem chyba od 1000 bitew (jak nimi grałem to miałem 100 wn8 :v) a teraz np po 15 bitwach 13 90 mam śr wn8 2000 w sesji

Opublikowano

Jakbyś podał jeszcze ile bitew na koncie masz, bo to WN8 to lekka załamka, dlatego ci persa proponują.

Jak umiesz lekkimi grać i takimi grasz, to szukaj mobilniejszego czegoś niż Pers. CDC będzie ok wtedy.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...