Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra się crashuje i zacina

xShejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z WOT już od samego początku (od około miesiąca) ale dopiero teraz postanowiłem napisałem bo jakoś wcześniej nie było mi to potrzebne a teraz mi się spodobało.
A mianowicie różnego typu kamuflaże, emblematy, napisy.
Kamuflaż jeszcze jako tako działa ale i przy wyborze jego gra się crashuje zatnie i wyskakuje błąd że wot przstał działać ...
Przy chęci wyboru emblematu, flagi lub napisu za każdym razem jest to samo no szlag mnie już trafia na to za każdym razem jak tylko wejdę w "emblemat" to się zatnie i koniec.
Jakiś pomysł jak to naprawić ? Nawet nie widać tych emblematów napisów ani nic klikam-ścina i wywala do pulpitu.

Proszę o pomoc

Opublikowano

Zmniejsz do minimum detale. Aktualizacja sterowników karty graficznej. Instalacja lub jak masz zainstalowane to reperacja wszystkich Microsoft Visual C++, DirectX. Sprawdzenie spójności plików WOT. Później bym sprawdzał temperaturę na płycie głównej i grafice. Ewentualne czyszczenie z kurzu. Jak to nie pomoże instalacja na nowo Win. Wcześniej ściągnij sobie inną wersję lub inną kompilację systemu. A jeśli to nie pomoże to zacznij myśleć o nowych komponentach do kompa.

Opublikowano

Zrobiłem 3 rzeczy:
- aktualizacja sterowników karty graficznej
- aktualizacja DirectX

- aktualizacja Visual c++

I działa już, wielkie dzięki spisero leci NAJ.

A tak przy okazji skąd wziąć emblemat Polski Walczącej, widziałem to na czołgach u innych ale nie znalazłem (albo ślepy jestem) w emblematach ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...