Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem/zrobię serwer minecraft

virusytek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie! Szukam sponsora, zostane technikiem, zrobie serwer.

Mam gotową paczke na serwer EasyHC 1.7.x-1.8.x - zalecana wersja 1.7.x

Serwer posiada wszystko potrzebne na serwer EasyHC: Sklep NPC, stoniarki, craftingi, gildie, dobry AC, drop itp.

Paczka robiona przez ponad ok.30 dni (dziennie po ok. 2h)

1 Edycja bedzie trwala ok. 1,5-2mies (do uzgodnienia)

VIP i SVIP maja rozne przywileje takie jak /plecak, /enderchest, /fly, /repair 5% wiekszy drop (Mozna pousuwac kilka permisji - do uzgodnienia)

Drop nie jest za duzy, jesli gracz kopie np: 1min dostanie ok. 15 diamentow, 10 eme, 1 perle, itd (JEST SZANSA 0.05% NA WYDROPIENIE KOXOW)

Limit koxow: 6, Limit refow: 25, Limit perel: 8

Spawn gotowy.

Spolszczony AntiCheat z wiadomosciami, DzikuAURA skonfigurowana na lepszą.

Gotowa ikona serwera "server-icon"  <<-- I WIELE WIECEJ FUNKCJI, moge je przedstawic.

Jesli chodzi o wiadomosci to prawie wszedzie jest XXX   ,ponieważ myślę nad prostym IP XXX.pl <- lobby w przyszlosci, a normalne ip easyhc to jakoś xXxHC.ench.pl, ip chestpvp: xXxPVP.ench.pl <- w przyszlosci dodamy domeny .pl z funduszy serwera. 

VIP koszt: 3.69, SVIP: 11.07 | BEDZIE MOZNA DODAC SPONSORA

Hosting na ktorym bedzie postawiony serwer: EnderChest.PL

Koszt serwera: ok. 60zl - do ok. 70graczy. + wypromowanie

Na 2 edycje kupimy z portfela serwera domenę .pl (69zl)

Koszt wypromowania serwera: Do uzgodnienia - MCLISTA lub WYPROMOWANIE PRZEZ JAKIEGOS YOUTUBERA

W przyszłości mam zamiar dodac do serwera lobby, serwer chestpvp - ktory bedzie bardzo dobrze dopracowany (magazyny,mapa itd)

Kontakt skype: facebook:swatgamer - nie mam mikrofonu :( (Moge udostepnic ekran i pokazac jak wszystko dziala )

Posiadalem juz sponsora, zostalo 2 dni do odpalenia serwera i sponsor przestal nagle sie odzywac i tak zakonczyla sie wspolpraca..

Jesli chodzi o liste pluginow moge wyslac.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...