Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, windows 7 service pack 1

rofinder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,a więc przy odpalaniu H1Z1 wszystko ładnie się włącza,jest fajnie,dopóki nie kliknę "Play".Wyskakuje coś takiego: https://zapodaj.net/...5bbb2c.png.html .

Lecz jak włączę Komputer -> Właściwości to widzę pod "Wersja systemu Windows" jest "Service Pack 1". Dobrze,więc spróbujmy ściągnąć z strony Microsoftu Service Pack 1 dla 64 bitowego Windowsa. Po otworzeniu ściągniętego pliku,autonomiczny instalor(..) zaczyna szukać aktualizacji dla komputera,daję mu chwilę(2 godziny) żeby poszukał. biggrin.png Wracam do domu,sprawdzam.Nic,dalej szuka.Wchodziłem przez windows update to w sumie jest to samo. Mógłby mi ktoś pomóc rozwiązać mój problem? smile.png 
Pozdrawiam.

Opublikowano

A robiłeś tak jak jest tam napisane? Trzeba zainstalować te 3 aktualizacje, jeżeli nie chce nic ruszyć należy uruchomić ponownie komputer i od razu po uruchomieniu włączyć instalację aktualizacji.

Opublikowano

Właśnie,ściągnąłem wszystkie z nich i włączyłem pierwszą i odrazu wyskoczyło mi to.Resetowałem komputer,lecz to nic nie dało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...