Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem ze sterownikami GRAFIKI AMD Laptop

Marchewa™

Pytanie

Opublikowano

Już nie wiem co mam zrobić mam laptopa Samsunga ostatnio wymieniłem dysk na SSD zainstalowałem Windowsa 10 wszystko fajnie instaluje sterowniki od Intel Graphic 4000 HD następnie auto detektor od AMD i co?

Komunikat "Zawartość jest już zainstalowana.." klikam PPM na pulpit i myślę hmm, a gdzie funkcje od AMD do przełączania grafiki - nie ma.. No to format drugi raz..

Wyłączyłem automatyczna aktualizacje instaluje sterowniki od AMD i błąd o.O

Myślę sobie może te nowe sterowniki co wyszły jeszcze nie ogarniaja mojego laptopa..

Ściągam starsze Catalyst 15 instaluje się i nagle wyskakuje smutna buźka oraz informacja, że system zaraz zostanie zrestartowany..

Na dysku HDD kilka msc temu nie bylo tego problemu..

W SWupdate - programie do aktualizacji dla samsunga wgl nie ma sterowników do AMD..

Zainstalowalem więc Win7 tam w SWupdate sa sterowniki lecz jak dochodzi do ich instalacji to pisze tylko instalowanie i tak moze być całe życie co jest nie tak.. Czy to wina dysku czy ja coś źle robię..

cooltext1_wrhasrw.png

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...