Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo czy nie?

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest naciąganie na kasę osób nie potrafiących czytać ze zrozumieniem.

Zastanawia mnie to, jak ktoś jeszcze się może na to nabierać...

Najciekawszym doświadczeniem było, gdy dodano mnie do grupy na faceeboku o tej tematyce. Wszedłem w regulamin schowany na samej dole strony (trzeba było się nascrollować) skopiowałem i wkleiłem pod postem tych doładowań.

Kilka minut i komentarz został usunięty a ja wywalony z grupy i zablokowany... Więc oceń jakie to jest darmowe.

Pierwsza zasada na tym świecie "nie ma nic za darmo, nawet jeśli to i tak za to zapłacisz"

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Pytam się bo mi ta strona sama smierdzi, a nie że kupiłem i mnie wyzywacie już od debili debile

Nikt Cię nie wyzywa. Ja pisząc że ludzie się na to nabierają miałem na myśl innych a nie konkretnie Twoją osobę.

Wybacz jeśli Cię to uraziło.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Powiem tak pod każdą tego typu stroną (podaj numer telefonu itp.) Zawsze na dole tej strony musi być dopisek o tym że podając swój numer wyrażasz zgodę na aktywowanie usługi subskrypcyjnej której koszt wynosi x złoty na dzień/tydzień/miesiąc.

A nawet jeśli takiego dopisku nie ma to pomyśl.... Po c**j komu Twój numer telefonu jak ktoś życzy sobie uiścić opłatę za usługę? W takiej sytuacji ten ktoś ma po prostu coś ala sms o treści pod numer bądź po prostu uzupełniasz formularz przelewu bankowego na ich konto. Do niczego nie jest potrzebny Twój numer także nawet jak nie jesteś do końca pewny czy to fake to po prostu wejdź w regulamin i uważnie go przeczytaj. Ja z miejsca jak widzę "podaj swój numer telefonu" wychodzę z takiej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...