Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w GTA SAMP na windowsie 10

Pentaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z GTA San Andreas Multiplayer zainstalowałem z płyty oryginalnie wszystko zrobiłem downgrade żeby SAMP działał wbijam na jakiś serwer i mam jakby 10 fps lub nawet mniej nie jest to w ogóle playable wylaczylem fps locka w opcjach wszystko i nadal to samo mam windows 10 i mocarny komputer ale koledze na windowsie 10 normalnie chodzi co robić mam zaktualizowane wszystkie sterowniki

Opublikowano

Podaj parametry komputera. Podeślij screenshota z menadżera zadań podczas przebywania na serwerze. Upewnij się, że wszystkie sterowniki są zaktualizowane do najnowszej wersji (szczególnie te od karty graficznej). Grę instalujesz pierwszy raz czy kiedyś z tej płyty była ona instalowana na tym komputerze? Wtedy ten problem występował? Jeśli masz możliwość zainstalowania innego GTA (z innej płyty) to zrób to i zobacz, czy problem nadal występuje. Dzieje się tak tylko w SAMPie czy na SP również? Windows 10 był wgrany od początku czy aktualizowałeś z Windowsa 8 do 10? Aktualizacje Windowsa masz zainstalowane?

]
Opublikowano

Witam mam problem z GTA San Andreas Multiplayer zainstalowałem z płyty oryginalnie wszystko zrobiłem downgrade żeby SAMP działał wbijam na jakiś serwer i mam jakby 10 fps lub nawet mniej nie jest to w ogóle playable wylaczylem fps locka w opcjach wszystko i nadal to samo mam windows 10 i mocarny komputer ale koledze na windowsie 10 normalnie chodzi co robić mam zaktualizowane wszystkie sterowniki

Karty graficzne masz dwie?(zintegrowana i podlaczona)

Sprawdź  na MTA czy jest to samo.

9u2pvr.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...