Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - jak wygląda proces kupna gry od Rosjan?

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak coś za co dostaje się bana może być legalne? :P

Jeśli chodzi już o same kupno gier to wyczytałem ostatnio na jednym z artykułów, że musisz skorzystać z serwerów proxy, lub VPN.

Ja osobiście bym nie próbował kupować takich gier, bo bana prędzej czy później i tak przytulisz.

Opublikowano

Ja tak na steama gierki kupuje już od paru lat i bez bana mimo, że steam podobno bardzo na to patrzy, nie wiem dokładnie jak jest z fifą ale pewnie podobnie, raczej będą mieli to gdzieś.

Opublikowano

Ja tak na steama gierki kupuje już od paru lat i bez bana mimo, że steam podobno bardzo na to patrzy, nie wiem dokładnie jak jest z fifą ale pewnie podobnie, raczej będą mieli to gdzieś.

Czyli co dokladnie robisz, zeby miec ceny inne itp?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

No to Ci napisałem, kupuje rosyjski klucz na różnych stronkach a potem poprzez VPN go aktywuje.

Stronki z ruskimi kluczami to np. g2a lub kinguin.

VPN z którego korzystam to Hideman

Opublikowano

No to Ci napisałem, kupuje rosyjski klucz na różnych stronkach a potem poprzez VPN go aktywuje.

Stronki z ruskimi kluczami to np. g2a lub kinguin.

VPN z którego korzystam to Hideman

A jak wyszukujesz np. na g2a zebys mial cene rosyjska?

Ok, juz czaje.

Jakim cudem Wy kupujecie ta fife tak tanio od ruskow? o.O

Jak teraz pl jest 150 zl na ruskim 190 zl.

Opublikowano
Instrukcja zakupu produktu:

1. Pobrać jakiś program VPN np. VPN Client Manager,

2. Na koncie paypal ustawić domyślną walutę na ruble,

3. Dodać na origin (http://origin.com) domyślną płatność z konta paypal,

3. Zainstalować i wybrać w programie (VPN unlimited) ruski mostek i się połączyć,

4. sprawdzić na moje ip (http://www.moje-ip.eu/) - czy adres ip został zmieniony,

4. włączyć origin - zalogować się (na ruskim adresie IP),

5. wybrać produkt, który nas interesuje np. FIFA 17,

6. Kleknać na 1999,00ру (pomarańczowy przycisk)

7. Wybrać konto paypal,

8. Poczekać, aż załaduje się okno paypal (okno logowania do systemu paypal) - wyłączyć VPN,

9. zalogować się do konta paypal i potwierdzić płatność (na Polskim adresie IP),

10. Pobrać gierkę.

Całość zrobić poprzez origina najlepiej bo teraz do 12  stycznia bodajze jest promocja fifa u ruskich kosztuje 73 sam tyle ostatnio zaplacilem ;p

Opublikowano

Jeżeli potrzebujesz Fife 17 odezwij się do mnie przez prywatną wiadomość mogę Ci sprzedać konto na Origini z Fifą 17 wraz z zmianą adresu E-Mail, Pytaniem Pomocniczym itd. co potrzebne jest do zabezpieczenia konta.

Fifa posiada Polską Wersję Językowa wraz z Polskim Komentarzem.

Konto Origin z Fifą 17 - 100Zł

Jeżeli będziesz potrzebował opakowania z płytami (5 Płyt), kodem aktywacyjnym itd. również mogę Ci to wysłać lecz za przesyłkę będziesz musiał sobie sam zapłacić.

Jeżeli zajdzie taka potrzeba mogę wystawić to na Allegro.

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Opublikowano

Jeżeli potrzebujesz Fife 17 odezwij się do mnie przez prywatną wiadomość mogę Ci sprzedać konto na Origini z Fifą 17 wraz z zmianą adresu E-Mail, Pytaniem Pomocniczym itd. co potrzebne jest do zabezpieczenia konta.

Fifa posiada Polską Wersję Językowa wraz z Polskim Komentarzem.

Konto Origin z Fifą 17 - 100Zł

Jeżeli będziesz potrzebował opakowania z płytami (5 Płyt), kodem aktywacyjnym itd. również mogę Ci to wysłać lecz za przesyłkę będziesz musiał sobie sam zapłacić.

Jeżeli zajdzie taka potrzeba mogę wystawić to na Allegro.

Nie, dzieki.

Instrukcja zakupu produktu:
1. Pobrać jakiś program VPN np. VPN Client Manager,
2. Na koncie paypal ustawić domyślną walutę na ruble,
3. Dodać na origin (http://origin.com) domyślną płatność z konta paypal,
3. Zainstalować i wybrać w programie (VPN unlimited) ruski mostek i się połączyć,
4. sprawdzić na moje ip (http://www.moje-ip.eu/) - czy adres ip został zmieniony,
4. włączyć origin - zalogować się (na ruskim adresie IP),
5. wybrać produkt, który nas interesuje np. FIFA 17,
6. Kleknać na 1999,00ру (pomarańczowy przycisk)
7. Wybrać konto paypal,
8. Poczekać, aż załaduje się okno paypal (okno logowania do systemu paypal) - wyłączyć VPN,
9. zalogować się do konta paypal i potwierdzić płatność (na Polskim adresie IP),
10. Pobrać gierkę.

Całość zrobić poprzez origina najlepiej bo teraz do 12  stycznia bodajze jest promocja fifa u ruskich kosztuje 73 sam tyle ostatnio zaplacilem ;p

Dzieki, ale z tego co widze, to prosciej mi juz bedzie kupic za 100 zl, niz bawic sie z kontem (nie moim) i tylko 25 zl obnizki.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja ze swojej strony mogę polecić vpn hoxx (https://hoxx.com). Posiada on swoje rozszerzenie do przeglądarki firefox, chrome, a nawet android. Wystarczy że z menu głównego po zalogowaniu wybierzemy ruski albo ukraiński vpn, a następnie na stronie origin możemy korzystać ze zniżek. Na stronie https://hoxx.com/server-locations widnieje błędna informacja że niby nie posiadają serwerów w Rosji. Podczas płatności, gdy pojawi się okno do wpisania loginu i hasła do paypal'a, rozłączamy vpn i płacimy. Ostatnio fife można było kupić za 40 zł. Korzystam z niego od dłuższego czasu i nie napotkałem żadnych problemów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...