Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Problem z połączeniem

snooppy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam problem z połączeniem sie ze steam'em ! Klikam ciągle " Spróbuj ponownie" lecz ciągle to samo ! ma ktoś tak samo ?
P.S. Nie wiedziałem gdzie zalozyc temat! jesli coś prosze o przeniesienie!

Opublikowano

Ataki przez Phantom Squad (mają profil na Twitter) - już chyba któryś raz ich atakują =)

Może potrwać do paru godzin :)

Opublikowano

Wiedziałem, że to DDoS! Do rana powinni się z tym uporać. Na razie trzeba tylko czekać jednak trzeba się martwić o swoje konta Steam. No to mamy Święta! xD

Opublikowano

Wiedziałem, że to DDoS! Do rana powinni się z tym uporać. Na razie trzeba tylko czekać jednak trzeba się martwić o swoje konta Steam. No to mamy Święta! xD

Phantom Squad nie działa w taki sposób, atakują aby pomagać w jakiś sposób w zabezpieczeniach. Prywatności innych nie ruszą, to nie w ich stylu.

Opublikowano

Phantom Squad nie działa w taki sposób, atakują aby pomagać w jakiś sposób w zabezpieczeniach. Prywatności innych nie ruszą, to nie w ich stylu.

Masz rację! Według mnie Phantom Squad robi to tylko po to aby gracze spędzili te Święta z rodziną a nie siedzieć przed kompem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...