Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy klient

mafzor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grał ktoś już na Becie nowym cliencie LOla ?

I mam pare pytań

-Czy dużo się różni od poprzedniej wersji

-Są spadki fps?

-

Opublikowano

Nie polecam pobierania nowego clienta jest niedopracowany dużo błędów wczoraj tak miałem że gra się zaczęła ekran ładowania i wywala mi bug splat, włączam lola a tam naprawa clienta 2 gb po 10 minutach mi się pobrało wchodzę do gry biją nexus i dostałem kare za afk.

<p>.

Opublikowano

Aktualnie nie polecam używać nowego clienta. Już kilka razy nie mogłem zrobić masterek w lobby bo nie dało się dodać, a nawet odjąć punktu z drzewka.

Opublikowano

Nie odnotowałem spadków fps, aczkolwiek grałem na nim może kilka razy. Nowy klient wygląda nader ubogo z racji tego, że nadal brak w nim kilku poprawek, mianowicie animacji, możliwości minimalizowania okna znajomych, do tego ten wielki czat, gdzie nie wiadomo z kim piszę jak jestem w klubach ... Masa niedopracowań, mniej błędów ale nadal źle. Różni się sporą ilością rzeczy, ja zostaję do samego końca przy starej wersji.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie wiem czy ten problem nadal występuje(przez to używam starego klienta). Wybór bohaterów, chcesz ustawić masterki a tu nie idzie (klikasz i nic). Poza tym ten wygląd run... Jakieś znaczki uj wie od czego.. Jak wyżej pisali czat w kliencie wywalony na całą prawą stronę chaotyczne klubi i pw. Lagów nie ma ale niesmak jest :D

Opublikowano

Wydaje mi się ze te lagi są przez to ze to nowy client i jeszcze nie ogarnęli wszystkiego ;).

Ten client nie był na szybko wypuszczany, był ponad rok robiony z tego, co pamiętam ale i tak problemów jest masa. Jeśli to ogarną, dodadzą parę zmian to będzie gitara.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

FPSow nie odczułem, bo mam stałe.

Sam client jest naprawdę irytujący:

• chat mało przejrzysty
  • często mam czarne punkty które zasłaniają np postacie podczas wyboru w lobby
  • lista osób z którymi grałeś to jakaś porażka, dostępna dopiero przy dodawaniu znajomych
  • brak czatu/listy znajomych w lobby (albo ja nie potrafię tego uruchomić)
  • z jednej strony fajnie że postawili na prostotę, ale wygląda to tak amatorsko i jest tak nieintuicyjnie zrobione, że po miesiącu (o ile nie dłużej) wciąż zastanawiam się gdzie jaką fukncję znaleźć
Opublikowano

Nie polecam używać nowego clienta, czasem nie da się kliknąć żeby zbanować/zatwierdzić championa, czat jest totalnym ściekiem, okno run i reszta tego interfejsu do mnie nie przemawia. Oby dali możliwość zostania na starym cliencie.

Opublikowano

Faktycznie są tam jakieś problemy z kliknięciem lub wyborem bohatera, ale u mnie to jest rzadkość.

Czy są spadki fps? Raczej nie, to jest client a nie gra.

Różni się od starego, ja byłem na początku zdezorientowany, ale po jakimś czasie da się przyzwyczaić 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Jak usunąć tego clienta beta ?

Nie usuniesz go. Możesz jedynie cały czas grać na starym kliencie dopóki nie wymuszą na wszystkich używania nowego.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Aktualnie nie polecam używać nowego clienta. Już kilka razy nie mogłem zrobić masterek w lobby bo nie dało się dodać, a nawet odjąć punktu z drzewka.

Nie wiem czy ten problem nadal występuje(przez to używam starego klienta). Wybór bohaterów, chcesz ustawić masterki a tu nie idzie (klikasz i nic). Poza tym ten wygląd run... Jakieś znaczki uj wie od czego.. Jak wyżej pisali czat w kliencie wywalony na całą prawą stronę chaotyczne klubi i pw. Lagów nie ma ale niesmak jest :D

Błąd, nie było tak, że nie mogliście rozdać tylko po prostu nie widzieliście, że rozdajecie... Miałem kilka razy ten problem, ale ogarnąłem, że punkty mimo wszystko się rozdają i widać to bo niby szara masterka, ale jest napisane np. "5/5" :)

Edit. a co do klienta... jeśli mam być szczery to na razie nie warto używać, nigdy nie wiadomo jaki bug tym razem się wydarzy, może nawet wtedy gdy będziesz miał np. promo etc. + w starym kliencie są Item Sety :P

Opublikowano

Błąd, nie było tak, że nie mogliście rozdać tylko po prostu nie widzieliście, że rozdajecie... Miałem kilka razy ten problem, ale ogarnąłem, że punkty mimo wszystko się rozdają i widać to bo niby szara masterka, ale jest napisane np. "5/5" :)

Edit. a co do klienta... jeśli mam być szczery to na razie nie warto używać, nigdy nie wiadomo jaki bug tym razem się wydarzy, może nawet wtedy gdy będziesz miał np. promo etc. + w starym kliencie są Item Sety :P

Tak Ty wiesz lepiej co mi się robiło xD Jesli dodawalo by a bym tego nie widzial to bym nie gral 5 meczy bez masterek :)

Opublikowano

Ja rowniez mialem niejednokrotnie problem z masterkami na nowym kliencie, a co do tematu to nowy klient sie mocno zmienia, ale raczej ma te same funkcje i niedlugo jedynie zostanie dodana opcja sandboxu no i te replaye, mozesz sam ogarnac lub na youtubie, a fpsow sie nie traci, w koncu to tylko launcher jakby, champselect jest rownie slaby jak na starym kliencie czyli buguje sie od czasu do czasu wiec nic nowego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja mam słabego laptopa i niestety na nowym kliencie mam spadki fps'ów podczas lobby.

Opublikowano

No moim zdaniem jest on na pewno trudniejszy w obsłudze, po czasie idzie ogarnąć, ale jednak wcześniej łatwiej było xD Może z przyzwyczajenia w sumie..FPS'y w grze coś spadły, przy TFach z wieloma AoE, ale to nie zawsze w sumie.

Opublikowano

Nie wiem czemu widzicie problem w zrobieniu kilku stron masterek - od tego są , tak samo jak strony z runami żeby co grę nie ustawiać ;) Nowego klienta używam od dawna i jedyne co dla mnie jest problemem to że czasami nie wyskakuje powiadomienie o grze (aka wyskakuje , ale nawet autoclicker ustawiony na 0,001 s nie zdąży kliknąć) ale w starym miałem to samo. FPS i ping się nie zmienił. Tak czy siak lepiej się teraz przyzwyczajać niż potem mieć problemy skoro będzie się zmuszonym do nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...