Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build][Masteries][Runy] Jayce

bartek19623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gram Jayce na topie,proszę doradzcie mi jakieś dobre runy,masterki na niego.Gram na takich masterkach,co w nich zmienic ? : 

09bc8d830a760.jpg

i buduje: Manamune - buty na cd - black clever - steraka - infinity - omen / guardian angel.Czasem itemki sie zmieniaja,zalezy to od sytuacji,możecie coś skorygować ? 

bartek19623---18.png

Opublikowano

Ja osobiście wybrałbym Sorcery zamiast Fury w Ferocity, Vampirism/Natural Talent w zależności od sytuacji (Vampirism tylko jeśli koniecznie potrzebujesz jakiegoś sustainu na linii) no i jeszcze zmieniłbym Bounty Hunter na Double Edged Sword. Te 5% z tej masterki + assassin w early to jednak 7% dodatkowego DMG na start przeciwko champom = mocniejszy harras i szybsze wejście po fraga. Manamune raczej bym odpuścił i poszedł w Youmuu, Sterak 50/50, raczej Malmo zamiast niego (zazwyczaj w enemy jest ten apek, który sprawia jakiś problem/dmg, ale jeśli naprawdę enemy nie mają normalnego AP to możesz od biedy chodzić w Steraka). Chociaż z tym sterakiem to też tak przeciętnie, bo on Ci daje % od twojego HP do shielda, a ty jednak jako Jayce nie idziesz w HP za bardzo, więc ten shield jest mało efektywny w porównaniu do itemów, którymi można zastąpić ten. Dobrze by było również gdzieś zmieścić Łuczek na przebicie, ale to znów sytuacyjnie.. Mają squishy team = idziesz w inifinity; mają tanky team = bierzesz zamiast infinity łuczek.

Opublikowano

Jednak przyzwyczaiłem się do manamune i przy nim zostane,ale sproboje dostosować sie do reszty porad.wypróbuje nowy build na normalu bo szkoda rankeda.A runki jakie doradzisz ?

bartek19623---18.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...