Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - słabe statystyki przedmiotów

RadomirTheWezyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

W skyrima grałem ostatni raz 3 lata temu i w związku z nowym paczem postanowiłem go zainstalować jeszcze raz , wgrałem sporo modów i jak zainstalowałem na koniec SKYUI to nie wiem jak ale statystyki broni znacząco mi się obniżyły ebonowa kolczuga polepszona na modzie Stronger Artifacts spadła mi ze 120 do 50 ebonowy miecz z 44 do 20 podczas gdy reszta zbroi w skrzyniach pozostała na poziomie np. zbroja ostrzy 89 . Usunąłem SKYUI lecz nic mi się nie zmieniło nie wiem jak rozwiązać ten problem . Szukałem informacji  w necie ale wygląda na to że chyba tylko mnie to spotkało xD.

Dziękuje i pozdrawiam 

Opublikowano

Zwykły, LE, czy SE? (Z kontekstu wykluczam w sumie SE). SkyUI tego nie powoduje, to tylko zmienia HUD (UI). Po pierwsze nie znalazłem moda Stronger Artifacts, aczkolwiek jego bym obwiniał. Podaj link do niego, i daj screen loadorderu lub loadorder.txt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mod:

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/55597/?

pozwoli ci zmodyfikować wartości obrażeń na podstawie typu / postaci / surowca z którego jest zrobione itp.

np. jak nie lubisz kiedy przeciwnik łapie Heda i podbiera mu to tylko 5% hp bo jest to boss...

zawsze możesz zwiększyć sobie obrażenia 5x i będzie to już go boleć ^_^ a co dopiero płotki...

SkyUI nie ma wpływu na grę... poza ekwipunkiem oraz jako kontroler innych modów....

fajnie by było jakbyś dał listę tego co już zainstalowałeś :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...